Rasveta i video

Kompletna ponuda osvetljenja za scenske nastupe na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kontrola za svetlo i svetlosnih efekata sa velikim izborom načina instalacije. Osvetljenje za sve tipove javnih i ugostiteljskih objekata i veliki izbor sijalica velike snage. Instalacioni  i potrošni materijal.

Rasveta za koncerte, pozorišta, klubove, TV studije i druge lokacije gde je potrebno snažno i strogo kontrolisano osvetljenje. Veliki izbor opcija za instalaciju. Halogeni i metal halid tipovi.

Detaljnije

Uređaji za light show velikog obima, poput koncerata u halama i VJ nastupa. LED PAR svetla programiraju se DMX kontrolama i pružaju neograničene mogućnosti. Odlikuju ih velika snaga,  mala potrošnja i dug vek.

Detaljnije

LED barovi su jednostavni ali izuzetno moćni uređaji koji stvaraju zabavne svetlosne efekte. Kombinovanjem više barova i korišćenjem DMX kontrola mogu se dobiti vrlo kompleksni efekti. 

Detaljnije

Light show uređaji za DJ nastupe, koncerte i klubove. Ovi mali sistemi se brzo montiraju i već su 3-4 jedinice dovoljne za light show. Roto glave bolje pokrivaju prostor, dok se skeneri lakši instaliraju.

Detaljnije

Laseri su veoma efikasni svetlosni efekti koji doprinose stvaranju vrhunske atmosfere i podižu događaj na sasvim novi nivo. Primenu nalaze na velikim koncertima, DJ nastupima i u noćnim klubovima.

Detaljnije

Dimeri za regulaciju jačine standardnog, halogenog, CFL i LED osvetljenja. Spliteri za sprovođenje efekata do više uređaja i konvertori mrežnog signala u DMX. Uređaji čiji portovi mogu biti ulazi ili izlazi sa podrškom za više standarda.

Detaljnije

Profesionalna oprema za kontrolu osvetljenja na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Kontrole u našoj ponudi su veoma portabilne i mogu se povezati na računar ili funkcionisati bez računara.

Detaljnije

Oprema za klubove i koncerte, potrošni materijal. Mašine za dim sa procesorima i više modova, mašine za suvi led koje stvaraju gustu maglu na podu, mašine za maglu koje pojačavaju intenzitet svetlosnih efekata, mašine za maglu sa LED svetlima.

Detaljnije

Svetlosni efekti za scenske nastupe - od onih jednostavnih poput lasera i disko kugli do složenih sistema koje pokreću posebni računari i koji su najsufisticiranji element celokupnog scenskog nastupa.

Detaljnije

Sijalice svih snaga za osvetljenje na scenama, sportskim terenima i muzičkim događajima. Sijalice PAR tipa pružaju usmeren zrak svetla, dok Metal-halid lampe imaju izuzetnu snagu.

Detaljnije

Dodaci za lakši rad, pribor za rukovanje i održavanje osvetljenja. Uključuje komponente koje se nadograđuju na kontrolne table za osvetljenje, pribor za brigu o svetlima i drugu dodatnu opremu.

Detaljnije