CODA AUDIO

Coda Audio, prodaja i iznajmljivanje                                    

PSP ELEKTRONIK je direktni uvoznik proizvoda  firme Coda Audio.  

Coda Audio zvučnici i zvučne kutije predstavljaju sam vrh audio tehnologije i nalaze primenu u svim okruženjima, od kućnih uslova do najvećih kocertnih sistema. Coda Audio zvučne kutije nude beskompromisni kvalitet, vidljiv kako iz specifikacija tako i iz raširene primene u praksi u vrhunskim scenskim produkcijama i najpoznatijim klubovima. PSP ELEKTRONIK je ovlašćeni distributer i uvoznik Coda Audio zvučnika i zvučnih kutija, koje klijenti mogu kupiti ili iznajmiti. Kompanija Coda Audio sve uređaje proizvodi u Evropi, a tradicija kvaliteta vidna je iz veoma dugog radnog veka i konstantnih performansi svake jedinice, a to je ono što u prvom redu interesuje svakog organizatora muzičkih događaja. Coda Audio asortiman podrazumeva tri ključne grupe proizvoda i u svakom od ovih segmenata Coda Audio je lider na tržištu jer nudi performanse i izbor kojim se može podičiti retko koji proizvođač:

Intstalirani sistemi i ozvučenje za klubove – Za manje objekte poput restorana, prodavnica i kafića Coda Audio nudi  G, D i D-Core serije zvučnika. Ovi zvučnici mogu se instalirati u zidove i plafone zahvaljujući pratećoj opremi koja dolazi uz svaki komplet. Kada su u pitanju nešto veći objekti, poput konferencijskih sala, preporučuju se CoRaY sistemi koji su specijalizovani za prenos govornog sadržaja, zatim G serija za klubove, pozorišta i druge prostore koji žele da gostima obezbede izuzetan audio doživljaj uz mogućnost diskretne instalacije, te LA4 kompaktni prenosni "line array" sistemi za instalaciju „u hodu“. Kada su pitanju najveći objetki, VIRAY i G700 zvučne kutije obezbediće perfektan zvuk za publiku čiji se broj meri u hiljadama, kao što su veoma veliki klubovi ili hale, dok AIRLANE sistemi predstavljaju vrh ponude sa koncertnim kvalitetom za upotrebu na stadionima i u drugim veoma prostranim mestima.
Koncertno ozvučenje – AIRLINE (line array) sistemi su deo Coda Audio ponude za koncerte i festivale i ujedno jedan od najvećih dometa audio tehnologije uopšte, rešenje koje se redovno koristi na najambicioznijim muzičkim događajima. Svaki AIRLINE sistem poseduje zvučnike različitog opsega u šest zvučnih kutija sa pratećim senzorski kontrolisanim sabvuferom i rekom za elektroniku, a uz ovo rešenje klijenti dobijaju i softver za podešavanje i upravljanje uz vizuelni prikaz distribucije zvuka, a moguć je i dodatak specijalnih senzorskih kontrolisanih bas ekstenzija i sabvufera sa ultraniskom distorzijom. ViRaY sistemi su takođe veoma pogodni za koncerte na otvorenom kada je reč o događajima srednjih proporcija, dok su CoRaY sistemi namenjeni brzoj instalaciji i neugodnim koncertnim lokacijama.   
Portabilno ozvučenje -  Proizvodi iz ove dve linije su san svakog audiofila i tu spadaju neprikosnoveni zvučnici za žurke i manje klubove, za DJ nastupe i druge manje događaje na otvorenom i, konačno, za potpuni muzički doživljaj u sopstvenom domu.  Svi zvučnici koriste istu tehnologiju kao veliki koncertni zvučnici, a u ovom segmentu Coda Audio nudi i izuzezno povoljne cene, posebno kada se u obzir uzme dobijeni kvalitet zvuka. U portabilnom segmenu posebno se izdvaja AP serija za čije korišćenje nisu potrebni dodatni rekovi, kao i G serija.  

PSP Elektronik je direktni uvoznik proizvoda Coda Audio, a prodaja se vrši putem sajta PSP.RS ili direktno u moloprodajnom objektu u Novom Sadu.