Eurofoam

Pod imenom Eurofoam posluju dve kompanije: Eurofoam grupa, koja ima proizvodne objekte u više zemalja, sa sedištem u Austriji, kao i domaća kompanija Eurofoam sunđeri iz Stare Pazove, koja je deo Eurofoam grupe. Tako, deo Euroforam proizvoda u asortimanu PSP Elektronika su domaćeg porekla, dok je deo iz fabrika u drugim zemljama, pri čemu se neki od najpopularnijih sunđera za zvučnu izolaciju proizvode upravo u Staroj Pazovi.

Proizvodi Eurofaom grupe uključuju sunđere, pene, kompozitne materijale i druge fabrikate koji se koriste u proizvodnji nameštaja, izolaciji, kao i za pakovanje. Najvažnije linije proizvoda uključuju materijale za akustičnu izolaciju i zaštitu od buke za objekte, mašine i vozila, zatim dušeke i punjenja za nameštaj, kao i specijalne materijale za upotrebu u autoindustriji i drugim granama.

Artikli koji se proizvode u kompaniji Eurofoam sunđeri uključuju standardne i memorijske pene, koje se mahom koriste u proizvodnji nameštaja, kao i tehničke pene, koje su posebno interesantne u našoj branši, jer uključuju veliki bropj tipova za zvučnu izolaciju. Prva grupa proizvoda podrazumeva pene koje nalaze primenu u industriji – za unutrašnje i spoljašnje oblaganje bučnih mašina, za zaštitu od elektrostatičkih udara, filtraciju i ventilaciju. Slede materijali za ambalažu, takođe pogodni za korišćenje u podršci muzičkoj industriji i koncertnim nastupima, a najvažniji deo Eurofoam asortimana su AudioTec pene za apsorpciju zvuka i izolaciju, koje se koriste u životnom, radnom i proizvodnom prostoru, kao i u vozilima.

AudioTec pene mogu biti presvučene ili nepresvučene, sa različitom stopom protivpožarne zaštite, i podrazumevaju modele koji se koriste samo za apsorpciju zvuja ili kombinovano za apsorpciju zvuka i toplotnu izolaciju. U ponudi su osnovni tipovi za dom i kancelarije, kao i napredniji tipovi za tonske studije i proizvodni prostor. Jedan od najtraženijih artikala su piramidalne pene za difuziju zvuka i upijanje zvučnih talasa. Tu su još i materijali za toplu i hladnu izolaciju, materijali za prigušivanje vibracija i drugi specijalni proizvodi.

Prodaja Eurofoam proizvoda obavlja se putem PSP.RS sajta, kao i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu. PSP Elektronik poseduje veliko iskustvo kada je u pitanju gradnja akustične izolacije i može za vas kreirati kompletna rešenja zasnovana na Eurofoam proizvodima.