Kablovi sa priključcima

Gotovi kablovi različitih dužina i stepena robusnosti, koji su zahvaljujući visokom kvalitetu pogodni kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. Pored kablova za audio tehniku kao što su zvučnički, instrumentalni, mikrofonski i optički, nudimo i napojne kablove.   

Mikrofonski kablovi sa konektorima tipa XLR ili džek, proizvođača Klotz Cables, uz razlike u dužini kabla. Kablovi su veoma kvalitetni i izdržljivi i pružaju visoke performanse čak i u teškim uslovima živih svirki.

Instrumentalni kablovi sa konektorima, namenjeni uglavnom za gitare i klavijature. Banane pod pravim uglom i ravne, sa srebrnim i zlatnim kontaktima. Kablovi raznih dužina za povezivanje muzičkih instrumenata.

 

Ključni tip kablova u produkciji i izvođenju muzike jer povezuje audio sistem sa uređajima za koji analogni ili digitalni signal pretvaraju u zvuk. Konektori 6.3mm ili  SpeakON.

Kablovi koji se najčešće koriste uz mobilne uređajime za snimanje i reprodukciju zvuka. Većinom se radi o Y kablovima sa 3.5 mm i 6.3 mm TR i TRS, RCA, ili XLR konektorima. Za mobilne telefone, tablete, plejere...

TOSLINK je standardizovani sistem konektora za optička vlakna. Takođe poznat i kao optički audio, najčešću primenu nalazi u povezivanju audio opreme, gde prenosi digitalni audio signal.

 

Kablovi sa konektorima za DMX povezivanje konzola za kontrolu svetla sa samim svetlima, dimerima i efektima. Koriste se tropolni i petopolini XLR konektori.

 

Ethernet kablovi kategorija 5, 5e i 6 za povezivanje sa IT opremom i audio opremom sa mrežnim konektorima. Mrežni kablovi sa dugotrajnim, zaštićenim RJ45 konektorima

 

Kablovi za povezivanje elektro instalacija sa različitim tipovima uređaja. Veliki izbor dužina i nivoa robusnosti. Veliki broj kablova iz ove kategorije proizvodi upravo PSP ELEKTRONIK.

Audio, video, DMX, data, napojni, kontrol, kao i drugi kablovi koji poseduje više od jednog kabla (jezgra) u sebi, a mogu biti iste vrste ili kombinacija više vrsta kablova. Sa ili bez "stage box-a" ili motalice.