Kablovi sa priključcima

Gotovi kablovi različitih dužina i stepena robusnosti, poznatih svetskih brendova, pogodni zbog svog kvaliteta kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. Pored kablova za audio tehniku kao što su zvučnički, instrumentalni i mikrofonski, nudimo i napojne kablove, kablove za monitore i Y kablove.      

Mikrofonski kablovi sa konektorima tipa XLR ili džek, proizvođača Klotz Cables, uz razlike u dužini kabla. Kablovi su veoma kvalitetni i izdržljivi i pružaju visoke performanse čak i u teškim uslovima živih svirki.

Kablovi sa priključcima namenjeni uglavnom gitarama, pod pravim uglom i ravni. Razne dužine. Drugi kablovi za povezivanje muzičkih instrumenata, kablovi sa konektorima sa mute funkcijom.

Ključni tip kablova u produkciji i izvođenju muzike jer povezuje audio sistem sa uređajima za koji analogni ili digitalni signal pretvaraju u zvuk. Konektori 6.3mm ili  SpeakON.

Kablovi sa konektorima za DMX povezivanje konzola za kontrolu svetla sa samim svetlima, dimerima i efektima. Koriste se tropolni i petopolini XLR konektori.

 

Ethernet kablovi kategorija 5, 5e i 6 za povezivanje sa IT opremom i audio opremom sa mrežnim konektorima. PoE omogućava i prenos struje snage 25W data kablovima. Dugotrajni, zaštićeni konektori.

Kablovi koji se najčešće koriste uz mobilne uređajime za snimanje i reprodukciju zvuka. Većina modela na jednom kraju imaju TRS 3.5, a na drugom RCA, TRS ili XLR. Za mobilne telefone, tablete, plejere...

Digitalni audio kablovi mogu biti optički (toslink) ili koaksijalni. Optički su bolji za duže veze, dok su koaksijalni otporniji. Ove kablove danas često menja HDMI. Veliki izbor dužina i konektora.

Kablovi različitih dužina i nivoa zaštite sa dva (samo audio) ili tri (audio i video) konektora. Nazivaju se i A/V kablovima. Ovi kablovi koriste se kako sa profesionalnom, tako i sa kućnom opremom.

Poznati i pod imenom spliter ili signal spliter. Najčešće se koriste sa TSR konektorom od 3.5 ili 6.3mm na jednom i dva RCA konektora na drugom kraju. Popularni su i mini Y kalbovi za portabl plejere.

Kablovi za povezivanje računara sa monitorima i televizorima, kao i HDMI i drugi kablovi koji su osim u računarstvu našli primenu i u radu sa zvukom. Daleko viši kvalitet nego u prodavnicama računara.

Kablovi za povezivanje elektro instalacija sa različitim tipovima uređaja. Veliki izbor dužina i nivoa robusnosti. Veliki broj kablova iz ove kategorije proizvodi upravo PSP ELEKTRONIK.

Audio, video, DMX, data, napojni, kontrol, kao i drugi kablovi koji poseduje više od jednog kabla (jezgra) u sebi, a mogu biti iste vrste ili kombinacija više vrsta kablova. Sa ili bez "stage box-a" ili motalice.