Rean

Rean je brend koji pripada kompaniji Neutrik AG i obuhvata konektore veoma slične onima sa Neutrik znakom, uz oko dva puta nižu cenu, pri čemu je preciznost izrade ista, a razlika je samo u robusnosti i materijalima koji su korišćeni. Rean asortiman uključuje sedam tipova konektora. To su Tiny XLR konektori (utikači) i XLR konektori i adapteri, standardne 1/4'' i 3.5mm konektori (utikače), džekovi za konektore, RCA konektori i džekovi, DIN konektori, pač kutije sa velikim brojem ulaza i izlaza, kao i veliki izbor adaptera. Asortiman adaptera uključuje sedam modela koji obavljaju prelaz između najčešćih standardnih konekcija - dvopolnih i tropolnih konektora od 1/4'' i 3.5mm sa jedne i džekova sa druge strane, kao i adaptere sa različitim muškim konektorima sa obe strane. Svi proizvodi su u jakim metalnim kućištima i garantuju dugo kontinuirano korišćenje.

Svi Rean konektori su veoma privlačnog dizajna, što je posebno važno za žive nastupe, a zaštićeni su od elektromagnetnih talasa koji se redovno javljaju u svakom okruženju gde je simultano uključen veći broj aparata, posebno onih pod velikom voltažom. Kablovi unutar Rean kanalica su fiksirani tako da se ne mogu okretati ili ispasti iz ležišta. Svi Rean konektori dolaze sa detaljnom dokumentacijom, što je od velike koristi pri popravci i zameni delova jer je kupac snabdeven preciznim nacrtom svakog artikla.

Cene Rean utikača i adaptera kreću već od 1.2 Eur po komadu, zbog čega su veoma popularni u servisima i kod drugih kupaca koji kupuju veće količine. PSP Elektronik nudi kompletan Rean asortiman a posebno su traženi 6.3mm dvopolni utikači sa niklovanim kontaktima i kućištem, DIN petoponi konektor sa pocinkovanim kućištem i posrebrenim kontaktima, činč sa pozlaćenim kontaktima, XLR tropolni priključak sa pozlaćenim kontaktima, XLR sašijski priključci, kao i klasični 6.3mm i 3.5mm tropolni i dvopolni konektori. XLR priključci, uključujući i tiny XLR sadrže i vrlo pouzdan mehanizam za zabravljivanje.

PSP Elektronik je diler Neutrik proizvoda, uključujući Rean asortiman. Prodaja Rean konektora i adaptera obavlja se putem PSP.RS sajta i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu.