O nama

PSP ELEKTRONIK je preduzeće za proizvodnju i promet opreme za podršku organizaciji scenskih, muzičkih, medijskih i ostalih javnih nastupa. PSP ELEKTRONIK je jedan od najvećih snabdevača kulturnih ustanova i industrije zabave neophodnim uređajima i materijalom kao što je ozvučenje, studijska i koncertna tehnika, svetlo, elementi za izgradnju bina i ostali uređaji, alati i gradivni delovi za podizanje scenskih konstrukcija.

PSP ELEKTRONIK postoji već četvrt veka, a počeli smo kao servis audio i TV tehnike u Bečeju. Radnja se ubrzo specijalizovala za izradu pojačala i zvučnih kutija, kao i za opravku profesionalne audio opreme. Od 2002. godine sedište firme, kao i magacin i proizvodnja su u Novom Sadu. PSP ELEKTRONIK je  danas uvoznik, distributer i rentijer opreme poznatih svetskih brendova, iako smo zadržali i konstantno razvijamo sopstvenu proizvodnju kofera, sanduka i rekova. Među prvima u Srbiji smo klijentima ponudili najnoviju opremu za industriju zabave renomiranih proizvođača, i danas smo generalni distributer i ovlešćeni uvoznik najpoznatijih proizvođača u ovoj oblasti.

Naša kompnija može se pohvaliti jedinstvenom ponudom okova za kofere i sanduke za transport i zaštitu muzičke opreme kao i jednako bogatom ponudom truss aluminijumskuh elemenata za izgradnju bina i druge scenske produkcije. Posedujemo najveći lager elemenata za ovu namenu holandskog proizvođača Prolyte uz mogućnost ekspresnog uvoza artikala koji nisu trenutno u našem magacinu.

Koncertne agencije, organizatori zabava i skupova, televizije, pozorišta, muzički klubovi, hoteli i drugi klijenti uvek se vraćaju uslugama kompanije PSP ELEKTRONIK kada žele da organizuju uspešne javne događaje, bilo da nabavljaju novu opremu ili žele da je iznajme. Naša kompanija nudi pun dijapazon usluga ovog tipa, od same prodaje, pa do kompletne montaže i puštanja opreme u rad. Svim klijentima obezbeđujemo tehničku podršku, a za naše stalne saradnike, poput agencija za iznajmljivanje opreme i organizaciju koncerata, obezbedili smo i posebne pogodnosti. Svaki kupac sa kojim imamo kontinuiranu saradnju takođe stiče prava da opremu dobije povoljnije i uz fleksibilnije uslove.

PSP ELEKTRONIK nudi u direktnoj prodaji izuzetno veliki broj artikala, uz gotovo neograničen broj artikala dostupnih putem kataloške kupovine. Cilj nam je da ponudimo tržištu kroz rastuću mrežu dobavljača sve uređaje i opremu za podršku industriji zabave koja se može zamisliti, od najmanjeg adaptera do do najvećeg koncertnog ozvučenja, uz više opcija u svakom segmentu, i tom cilju se ubrzano približavamo. Kada je reč o opremi najvišeg kvaliteta, možemo reći da je ponuda već zaokružena, a o kompanijama koje zastupamo možete pročitati više na strani brendovi.