Stalci i nosači

Stalci za audio opremu svih tipova, od stonih mikrofonskih stalaka do teleskopskih vinčera nosivosti više stotina kilograma. Praktični podešavajući stalci za zvučnike i veliki izbor dodatne opreme koja omogućava montažu različitih uređaja na stalke. Posebno izdvajamo ponudu mikrofonskih stalaka.

Veliki izbor nosača za mikrofone svih dimenzija, tipova i težina. Overhead stalci (pecaljke), stoni stalci (pravi i zglobni), podni stalci, nosači za jedan ili više mikrofona, mikrofonske ruke.

Stalci za zvučne kutije od aluminijuma ili čelika. Različiti modeli i različita namena. Podni i zidni. U ponudi su i modeli sa vazdušnom kočnicom, stalci fiskne dužine i kompleti.

Podni stalci za rasvetu sa i bez vinčera su idealni za prilike kada nije moguće kačenje na trusove i šine. Omogućavaju lako pomeranje i smanjuju šanse za nezgode. Raznih visina i nosivosti. Pogodni za brzo i lako postavljanje rasvetnih tela.

Vinčeri britanske kompanije Doughty su sklopivi i lagani, uz nosivost do 200Kg, što omogućava bezbedno postavljanje zvučnih kutija i rasvete na visine preko šest metara. Mogu nositi i manje trusove.

Držači, nosači i stalci za multimedijalne uređaje - laptop stalci, nosači za tablete i mobilne telefone, TV nosači. Podesivi podni tripod notni stalci. 

Adapteri za montažu unutar zvučnih kutija koji omogućavaju postavljanje na stalke i adapteri za prilagođavanje otvora na zvučnicima stalku. Šoljice za stalke i držači za mikrofone u više dimenzija.

Podni i zidni držači i stalci za sigurno odlaganje instrumenata kao što su gitare, klavijature i dr.

 

Pedalboard je panel koji služi za objedinjavanje i organizaciju efekata i pedala za gitare i bas gitare. U velikoj meri olakšava pristup i upravljanje mnoštvom pedala. Kompletan pedalboard se može spakovati i poneti, bez potrebe za demontažom. Najčešće se isporučuju sa pripadajućim torbama za transport. 

Kvalitetne zaštitne futrole i torbe za mikrofonske i zvučničke stalke.