Stalci i nosači

Stalci za audio opremu svih tipova, od stonih mikrofonskih stalaka do teleskopskih vinčera nosivosti više stotina kilograma. Praktični podešavajući stalci za zvučnike, mikrofone, instrumene, multimedijalne uređaje, itd. 

Veliki izbor nosača za mikrofone svih dimenzija, tipova i težina. Overhead stalci (pecaljke), stoni stalci (pravi i zglobni), podni stalci, nosači za jedan ili više mikrofona, mikrofonske ruke.

Stalci za zvučne kutije od aluminijuma ili čelika. Različiti modeli i različita namena. Podni i zidni. U ponudi su i modeli sa vazdušnom kočnicom, stalci fiskne dužine i kompleti.

Podni stalci za rasvetu sa i bez vinčera su idealni za prilike kada nije moguće kačenje na trusove i šine. Omogućavaju lako pomeranje i smanjuju šanse za nezgode. Raznih visina i nosivosti. Pogodni za brzo i lako postavljanje rasvetnih tela.

Vinčeri britanske kompanije Doughty su sklopivi i lagani, uz nosivost do 200Kg, što omogućava bezbedno postavljanje zvučnih kutija i rasvete na visine preko šest metara. Mogu nositi i manje trusove.

Laptop stalci, nosači za tablete i mobilne telefone, TV nosači. Držači, nosači i stalci za multimedijalne uređaje. 

Praktični teleskopski podesivi notni stalci. Profesionalni stalak za note omogućiće vam da se fokusirate na ono što je zaista važno umesto da se borite sa sveskom za note.

Podni i zidni držači i stalci za sigurno odlaganje instrumenata kao što su gitare, klavijature i dr.

 

Pedalboard je panel koji služi za objedinjavanje i organizaciju efekata i pedala za gitare i bas gitare. U velikoj meri olakšava pristup i upravljanje mnoštvom pedala. Kompletan pedalboard se može spakovati i poneti, bez potrebe za demontažom. Najčešće se isporučuju sa pripadajućim torbama za transport. 

Kvalitetne zaštitne futrole i torbe za mikrofonske i zvučničke stalke.

Adapteri za montažu unutar zvučnih kutija koji omogućavaju postavljanje na stalke i adapteri za prilagođavanje otvora na zvučnicima stalku. Šoljice za stalke i držači za mikrofone u više dimenzija.