O web kupovini

Velika većina proizvoda prikazanih na sajtu direktno su dostupni u našem centru u Novom Sadu i biće poslati odmah po naručivanju, dok ostali proizvodi brendova koje zastupamo mogu biti uvezeni u veoma kratkom roku. Kada proizvod naručite mi ćemo Vam ga poslati brzom poštom. Tu je i opcija ličnog preuzimanja u našem maloprodajnom objektu u slučaju veoma osetljive robe ili ako je materijal kabast i težak te nije pogodan za slanje. Proizvodi poput sunđera, iako kabasti, mogu biti adekvatno upakovani i poslati kurirskom službom. Plaćanje možete izvršiti preko računa firme, opštom uplatnicom ili pouzećem, a ako robu preuzimate lično, imate i mogućnost plaćanje karticama.

Korišćenje opcije logovanja na naš sajt nalogom koji možete otvoriti za jedan minut dodatno će vam olakšati kupovinu ili planiranje kupovine. Sajt pamti sve artikle koje ste pregledali tako da se kasnije lako možete vratiti na njih ili dobijati obaveštenja o dostupnosti ili promeni cena datih artikala. Na email ćete dobijati obaveštenja o popustima i akcijama vezanim za proizvode iz grupa koje ste najčešće pregledali, tj. iz grupa iz kojih ste već kupovali proizvode, a dolazak tog tipa obaveštenja možete u svakom trenutku isključiti. Stalni klijenti dobiće i popuste koji će im biti direktno uračunati u cene na sajtu, tako da nećete pri pregledu svakog artikla morati sami da oduzimate pet ili sedam odsto od cene već će nakon što se logujete kao privilegovani klijent sve cene biti prikazane već snižene.

Svi artikli kojima raspolažemo odmah po uvozu ili izlasku iz proizvodnje unose se na sajt, tako da preporučujemo da povremeno posetite sekciju novi proizvodi jer je to najefikasniji način da ostanete u toku, budući da se na sajtu nalazi preko hiljadu artikala. U najskorije vreme uvešćemo i opciju direktnog plaćanja karticama putem sajta, kako bismo vam dodatno ulepšali i olakšali proces kupovine.