Kablovi, žice, kutije, ...

Za profesionalce koji žele da biraju kabl koji im je potreban, tip priključka koji će instalirati i dužinu kabla nudimo široku paletu kablova svih postojećih standarda. Svaki tip kabla ponuđen je u više varijanti, a uz kablove prodajemo i opremu za rad sa kablovima, njihovu zaštitu i obeležavanje.  

Kablovi za prenos analognog audio signala poznatih svetskih proizvođača, balansirani kablovi ili ne, mikrofonski kablovi , gitarski kablovi, instrumentalni kablovi, dostupni u više klasa, debljina i boja. Visoka otpornost na šumove, izdržljivost i savitljivost.

Detaljnije

AEB/EBU predstavlja najrašireniji standard za prenos digitalnog audio i digitalnog DMX signala, uz korišćenje XLR konektora. Ovi kablovi omogućavaju dobar i suguran prenos na velike daljine.

Detaljnije

Analogni video kablovi bez priključaka, uglavnom se u profesionalnom okruženju koriste sa Component video priključkom. SPDIF kablovi za digitalni prenos audio signala. Veliki izbor boja.

Detaljnije

Kablovi za spajanje zvučnika, sktrertnica i zvučnih kutija sa pojačalima. Veliki izbor, različita namena. Instalacioni, za prenosna ozvučenja... Različitih poprečnih preseka, broja žica i boja.

Detaljnije

Multikor kablovi sačinjeni su od 4 do 64 individualna kabla sa zajedničkim završetkom. Mogu biti analogni ili digitalni a mahom se koriste za povezivanje uređaja na sceni sa glavnom mix konzolom.

Detaljnije

Binske kutije (stage box) spajaju više kablova u jedan multikore kabl, kako bi glavne kontrole mogle biti postavljene dalje od bine. Ugradne kutije sa više položaja. Svaki XLR priključak je numerisan. Čelik.

Detaljnije

Motalice za kablove u više veličina, sa ili bez ručke za namotavanje i rama, čelične, plastične za kablove veće ili manje savitljivosti. Neke posedovati dva ili četiri točka.

Detaljnije

Razni elementi za zaštitu kablova. Kanalice (cablecrooss) za zaštitu kablova od gaženja od pešaka, pa do kamiona. Razne nosivosti i modeli. Bužiri (obični, termo, mrežasti).

Detaljnije

Vezice za kablove se koriste za grupisanje kablova prilikom instalacije, kao i pri čuvanju kablova. Širok izbor boja kako bi se grane lakše razlikovale, kao i dužina. Velika čvrstina, višestruka upotreba.

Detaljnije

Dodatna oprema za manipulaciju kablovima, njihovo obeležavanje, skladištenje i održavanje. Kablovski uvodnici za montažu kroz zidove i prateći materijal za postavljanje kablova.

Detaljnije