Kablovi i oprema

Za profesionalce koji žele da biraju kabl koji im je potreban, tip priključka koji će instalirati i dužinu kabla nudimo široku paletu kablova svih postojećih standarda. Svaki tip kabla ponuđen je u više varijanti, a uz kablove prodajemo i opremu za rad sa kablovima, njihovu zaštitu i obeležavanje.  

Kablovi za prenos analognog audio signala poznatih svetskih proizvođača. Balansirani i nebalansirani kablovi, mikrofonski kablovi , gitarski kablovi, instrumentalni kablovi, dostupni u više klasa, debljina i boja. Visoka otpornost na šum, izdržljivost i savitljivost.

AEB/EBU predstavlja najrašireniji standard za prenos digitalnog audio i digitalnog DMX signala, uz korišćenje XLR konektora. Ovi kablovi omogućavaju dobar i suguran prenos na velike daljine.

Video kablovi bez priključaka, uglavnom se u profesionalnom okruženju koriste sa Component video priključkom. SPDIF kablovi za digitalni prenos audio signala. Veliki izbor boja.

 

Kablovi za spajanje zvučnika, skretnica i zvučnih kutija sa pojačalima. Veliki izbor, različita namena. Instalacioni, za prenosna ozvučenja... Različitih poprečnih preseka, broja žica i boja.

Multikor kablovi sačinjeni su od 2 do 64 individualna kabla sa zajedničkim završetkom. Mogu biti analogni ili digitalni a mahom se koriste za povezivanje uređaja na sceni sa glavnom mix konzolom.

Binske kutije (stage box) spajaju više kablova u jedan multikor kabl, kako bi glavne kontrole mogle biti postavljene dalje od bine. Ugradne kutije sa više položaja. Svaki XLR priključak je numerisan. Čelik.

Motalice za kablove u više veličina, sa ili bez ručke za namotavanje i rama, čelične, plastične za kablove veće ili manje savitljivosti. Neke posedovati dva ili četiri točka.

Razni elementi za zaštitu kablova. Kanalice (cablecross) za zaštitu kablova od gaženja - od pešaka, pa do kamiona. Razni modeli različite nosivosti, od 2 do 7 kanala. 

Samoskupljajući mrežasti bužiri za grupisanje, organizaciju i zaštitu kablova. Lako se postavljaju na kablove raznih prečnika. Koriste se u elektronici, automobilskoj i industriji zabave.

Vezice za kablove se koriste za grupisanje kablova prilikom instalacije, kao i pri čuvanju kablova. Širok izbor boja kako bi se grane lakše razlikovale, kao i dužina. Velika čvrstina, višestruka upotreba.

Dodatna oprema za manipulaciju kablovima, njihovo obeležavanje, skladištenje i održavanje. Kablovski uvodnici za montažu kroz zidove i prateći materijal za postavljanje kablova.