ADVANCE TAPES

Advance Tapes International je britanska kompanija za proizvodnju lepljivih traka osnovana 1964. godine sa postrojenjima u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Nemačkoj. Već tokom iste decenije kompanija je postala poznata po industrijskim trakama visokog kvaliteta, zbog čega je postala zvanični nabavljač za velike kompanije i za potrebe javnih radova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Advance Tapes je tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka razvio nekoliko novih vrsta lepljivh traka, uključujući AGRITAPES otporne trake za spoljnu primenu, RAPID COLOUR trake za naručioce koji žele trake u bojama svoje kompanije, ADVANCE GAFFA trake za primenu u industriji zabave, koje PSP Elekronik ima u svakom trenutku na stanju u više varijanti, diskretne ADVANCE GAFFA EXPO trake za pripremu izložbenih prostora i ADVANCE CONSTRUCTION trake za unutrašnje građevinske radove.

Kompanija je stekla veliku slavu kao uspešan izvoznik, uključujući posete članova kraljevske porodice i imenovanje osnivača Dejvida Ajresa za viteza. Tokom godina kompanija je pronašla mnoge načine da njihove trake budu lakše razradive i manje opasne za okolinu. Advance Tapes upravo je proslavio 50. rođendan i nastavlja da konstantno predstavlja inovativne proizvode koji su posebno dobro prepoznati u našoj branši - podršci muzičkoj industriji.

Prodaja Advance Tapes proizvoda obavlja se putem PSP.RS sajta, kao i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu. PSP Elektronik je distributer Advance Tapes proizvoda za Srbiju, uz mogućnost slanja i u zemlje regiona. Prodaja lepljivih traka je aktivnost u kojoj smo stekli znatno iskustvo, budući da su lepljive trake za muzičku opremu veoma tražene.

www.advancedtapes.com