König and Meyer

Još jedan nemački proizvođač sa kojima imamo veoma dobru saradnju je König & Meyer. Ova kompanija iz Verthajma posluje već 70 godina i to bez promene fokusa u proizvodnji – od samih početaka König & Meyer nudi držače za mikrofone, instrumente i note, i u ovoj specifičnoj ulozi danas je verovatno najpoznatiji svetski brend. Reč je o porodičnoj kompaniji sa oko 300 zaposlenih, u kojoj se svi artikli prave od početka do kraja, dakle bez oslanjanja na podizvođače za neke delove, pa čak se i mašine za proizvodnju čeličnih cevi dizajniraju i sklapaju u samoj kompaniji. König & Meyer svoje proizvode prodaje u preko 80 zemalja, a svi artikli odgovaraju ISO 9001 standardu.

Među proizvodima koji se mogu naći u katalogu kompanije König & Meyer su: stalci za note sa fiksnim ili sklapajućim držačem, unikatni drveni stalci za note, stalci za dirigente, stoni stalci za note, lampe za notne stalke, držači za slušalice, držači za telefone i tablete, postolja i stalci za instrumente (za sve od ukulelea do triangla), sklopivi stalci za ozvučenje, zidne kuke za instrumente, stolovi za klavijature, stolice za bubnjare, pijaniste i druge izvođače, i naravno čuveni K&M stalci za mikrofone.

König & Meyer postolja su standardna u najpoznatijim svetskim filharmonijama, a zbog velikog broja praktičnih dodataka za stalke, kao što su držači za tablete, ali i mnogih drugih, poput držača za olovke, piće ili čak pepeljara, K&M proizvodi popularni su u muzičkim studijima koji maksimalno žele da izađu u susret izvođačima koji u njima snimaju. U ponudi kompanije mogu se naći i magneti za note, alati za štimung, torbe za nošenje stalaka i veliki broj drugih artikala.

PSP Elektronik je ovlašćeni distributer König & Meyer proizvoda, uz veliki broj artikala koji su trenutno dostupni. Prodaja König & Meyer stalaka i druge opreme obavlja se putem PSP.RS sajta i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu.