Pribor i alat

Pribor za lakši, brži i sigurniji rad sa audio i drugom opremom. Proizvodi kao što su zaštitne torbe, transportna kolica, trake za obeležavanje i lampe za razne namene.

Radna odela i drugi delovi kompleta za zaštitu na radu. Posebno izdvajamo veliki izbor rukavica odličnog kvaliteta sa visokim stepenom zaštite, bez gubitka fleksibilnosti i osetljivosti.

Gaffa trake, sunđeraste trake i klasične lepljive trake u desetak boja, uključujući fluorescentne i upozoravajuće. Više širina.

Torbe za uređaje, opremu, alat, materijale... raznih velićina i oblika, štite Vaše dragocenosti prilokom transorta i nošenja.

Razne vrste lampi za osvetljavanje miksera, rekova, svetlosnih pultova i druge opreme. Bez obzira da li na raspolaganju imate BNC, XLR ili USB konektor, kod nas ćete pronaći adekvatnu lampu. 

Magacionerska kolica za transport tereta u skladištima ili na terenu. Ručna prenosna transportna kolica koja pomažu prilikom prenosa opreme i robe, kako po magacinu tako i od magacina do kola, od kola da koće i još na mnogo načina.