Pribor i alat

Za potrebe testiranja opreme i merenja fizičkih vrednosti u spoljnoj sredini i u samim uređajima nudimo visokokvalitetne merače, a za lakši i bezbedniji rad sa audio i drugom opremom tu su zaštitna odeća, proizvodi za obeležavanje i označavanje, kao i pribor za kontrolu ulaska na javne nastupe.

Sprejevi, boje, trake, pečati, markeri i drugi pribor za obeležavanje opreme i elemenata konstrukcija, kao i za kontrolu ulazaka i izlazaka publike na javnim događajima.

Detaljnije

Uređaji za merenje i ispitivanje: testeri za kablove, LCR merači, vatmetri, laserski merači udaljenosti i druga oprema neophodna za precizan rad i brzo otkrivanje uzroka kvarova.

 

Detaljnije

Radna odela i drugi delovi kompleta za zaštitu na radu. Posebno izdvajamo veliki izbor rukavica odličnog kvaliteta sa visokim stepenom zaštite, bez gubitka fleksibilnosti i osetljivosti.

Detaljnije

Gaffa trake, sundđeraste trake i klasične lepljive trake u desetak boja, uključujući fluorescentne i upozoravajuće. Više širina.

Detaljnije

Torbe za uređaje, opremu, alat, materijale... raznih velićina i oblika, štite Vaše dragocenosti prilokom transorta i nošenja.

Detaljnije