Vesti

Opremanje restorana Blue Moon u Bečeju, izazov na više nivoa

Biser kulturnog nasleđa Vojvodine, koji pleni svojim monumentalnim licem i duhom modernog vremena svakako je grad Bečej. Različite kulture koje se vekovima prepliću iznedrile su jedinstvene vrednosti, posebno umetnost uživanja. Bečejci gostima nude gastronomske užitke u velikom broju restorana, kafića i klubova za jedan relativno mali grad, ali zahvaljujući brojnim gostima i tradiciji posećivanja ugostiteljskih objekata među bečejcima, većina je više nego dobro posećena.

detaljnije

24. Pančevački Jazz Festival - U duhu virtuoznih muzičkih improvizacija

“Ova sala, akustika i vajb, ova publika, potpuno su čarobni.” – rekla je Jelena Jovović, čiji se vokal godinama poistovećuje sa visokim kvalitetom domaće jazz scene. Pohvala je upućena na račun Pančevačkog Jazz Festivala, održanog početkom novembra u Dvorani Kulturnog centra, u kojoj se festival tradicionalno održava već skoro četvrt veka. Bez obzira na pretnju od koronavirusa, i uz brojne preventivne mere, publika je uživala u 11 koncerata koje su održali neki od najeminentnijih evropskih i američkih jazz izvođača.

detaljnije

Mreža 18 zvučnika u restoranu Trezor, Novi Sad

Ponovno otvaranje lokala i klubova bila je vest na koju smo u PSP Elektronik-u dugo čekali, ne samo jer smo i sami želeli da izađemo, već jer to znači da možemo ponovo da planiramo i instaliramo audio sisteme u ugostiteljskim objektima i na koncertima.

detaljnije

Kućište za zvučnu izolaciju u BOSCH fabrici

Eliminacija buke na radnom mestu ključna je za zdravlje radnika i kvalitet procesa rada. Upravo saradnja na smanjenju buke u halama otvorila je za PSP Elektronik sasvim nova tržišta, jer se pokazalo da je naša ekspertiza, stečena u izolaciji klubova i studija, veoma tražena u industriji.

detaljnije

Vežbanje i opuštanje uz diskretno ozvučenje

Finalni zadatak u 2019. godini za PSP Elektronik bilo je opremanje FitSpa centra u Novom Sadu, verovatno najbolje lokacije za personalno vođene treninge u našem gradu. Po tipu ozvučenja koje je potrebno kako bi se odgovorilo na sve zahteve, FitSpa spada u istu grupu kao i restorani koje smo opremali, jer je potrebno diskretno ozvučenje sa većim brojem zvučnika kontrolisanih sa jednog mesta, tako da rešenje leži u distribucionom sistemu sa konstantnom voltažom.

detaljnije

Novo u ponudi – oprema za bine Admiral

PSP Elektronik sklopio je ugovor o zastupanju u Srbiji sa holandskom kompanijom Admiral, poznatom po odličnoj stage opremi konkurentne cene i visokog kvaliteta.

detaljnije

Diskretno ozvučenje visoke klase u restoranu Negresco

Otmen, moderan i trendi, gastro bar Negresco jedan je od dragulja ugostiteljske ponude Novog Sada. Restoran je nedavno otvoren, uz ulaganje znatnog truda i novca u enterijer, a menadžment je u restoranu želeo kvalitetno ozvučenje koje će biti jednako snažno u svim sekcijama objekta.

detaljnije

Adam Hall Grupa svečano je otvorila vrata svog novog Experience centra

Prošlog četvrtka (14. juna), održana je ekskluzivna proslava za kupce, industrijske partnere i zaposlene širom sveta koji su uveličali zvanično otvaranje novog Experience centra u sedištu Adam Hall Grupe u Hesijanskom gradu Neu-Anspač blizu Frankfurta, u Nemačkoj. PSP Elektronik se takođe našao među najboljim partnerskim zvanicama.

detaljnije

PSP Elektronik na Sajmu nameštaja

Kao kompanija čiji terenski rad uglavnom podrazumeva instalaciju bina, ozvučenja i svetla na koncertima, kao i tehničku realizaciju svirki, pomalo nam je neobično kada instaliramo opremu koja će raditi u potpunoj tišini.

detaljnije

Postavljanje bine i organizacija koncerta Dejana Perovića za Dan mladih u Nišu.

Naša tradicija i globalno društvo nude nam pregršt praznika koje obeležavamo na različite načine, pa su lokalni praznici, nekada najvažniji u svakoj zajednici, danas potpuno skrajnuti. Zbog toga nam je bila velika čast da učestvujemo u proslavi 1. septembra, Dana mladih Grada Niša.

detaljnije

Aviv Park Zrenjanin proslavio svoj 1. rođendan

Imali smo čast da u subotu, 17. septembra, budemo deo organizacije proslave rođendana sa kompletnom tehničkom podrškom na koncertu povodom proslave prvog rođendana Aviv Park centra u Zrenjaninu.

detaljnije

Groznica subotnje večeri

Sastav Riblja Čorba održao je u subotu, 21. maja, izuzetno uspešan koncert u zrenjaninskom Aviv Parku. Koncert je bio kulminacija Story Šoping groznice koja je trajala čitav dan, a ovaj događaj, čija je tehnička realizacija poverena PSP Elektronik-u, pokazao je da koncerti na dane velikih popusta ne moraju biti prilagođeni samo ukusu lepšeg pola da bi bili uspešni

detaljnije

Gravity – novi brend na tržištu i u ponudi PSP Elektronika

Kompanija Adam Hall odavno je poznata kupcima PSP Elektronika zbog svojih čuvenih trusova, a u novije vreme i po Amphenol i Neutrik konektorima, Cameo osvetljenju i svetlosnim efektima, Defender zaštiti za kablove, Palmer i LD Systems uređajima i zvučnicima, kao i Gaffa trakama.

detaljnije

Četiri večeri džeza u Pančevu

Majls Dejvis je jednom rekao da u Evropi toliko vole da čuju džez profesionalce da publika tapše čak i kada muzičar greši. Možda je baš to razlog zašto su, posle Beograda i Niša, u Srbiji i manji gradovi poput Šapca i Pančeva već godinama domaćini veoma uspešnih džez festivala, a možda jednostavno imamo dobru lokalnu džez scenu i edukovanu publiku.

detaljnije

Finalni koncert na otvorenom ove sezone - Toni Cetinski u Zrenjaninu

Hladno vreme nije uticalo na dobro raspoloženje Zrenjaninaca 29. oktobra, kada je koncertom Tonija Cetinskog u režiji PSP Elektronik-a svečano obeleženo otvaranje Aviv Park tržnog centra u ovom gradu. Ako je suditi po iskustvu iz prethodnih godina, reč je o jednom od poslednjih datuma kada se organizatori odlučuju za koncerte na otvorenom i sada nam ostaje samo da proverimo i "dotegnemo" opremu, spremajući se za angažmane u novogodišnjoj noći ili u danima neposredno pred Novu godinu.

detaljnije

Noć dobre kupovine i dobre muzike u Zemunu

Grazia Shopping Night, manifestacija koja je dostigla veliku popularnost i sada se održava nekoliko puta godišnje u više gradova Srbije, ovog 11. jula bila je zaista spektakularna, kako zbog nove lokacije – Zemun parka, tako i zbog prateće muzičke ponude u vidu potpunog koncertnog doživljaja uz Lexington bend. PSP Elektronik bio je zadužen za kompletno tehničko izvođenje, od bine, preko svetla i zvuka, do mikserske kontrole živog nastupa. Događaj je bio izuzetno dobro posećen i možemo reći da atmosfera nije nipočemu zaostajala za koncertima na koje publika dolazi isključivo zbog muzike.

detaljnije

Sergej Ćetković i Aviv Park u najboljem svetlu

Aviv park pozvao nas je i ovog juna na proslavu rođendana, a priliku da pružimo tehničku podršku iskoristili smo i da proverimo koliko smo vešti u korišćenju LED osvetljenja iz našeg asortimana, budući da se lepeza proizvoda konstantno širi i da PSP Elektronik sada nudi više od 200 LED uređaja.

detaljnije

Kompletna gama brenda LD SYSTEMS u našoj ponudi

PSP Elektronik svojim klijentima i partnerima od ovog leta nudi kompletan asortiman brenda LD SYSTEMS, koji ima jedan od najpotpunijih asortimana na Hi-Fi tržištu. Reč je o brendu za koji smo sigurni da će veoma brzo postati popularan kod nas, jer se radi o relativno novom ogranku nemačke kompanije Adam Hall, sa kojom imamo višegodišnju uspešnu saradnju, što nam je i omogućilo da dobijemo specijalne uslove za nabavku i brze rokove isporuke.

detaljnije

ChamSys konzole za beogradske kupce

Produkcijska kuća Megaton odlučila se na kupovinu ChamSys MagicQ MQ60 konzole sa 10 plejbekova i 12 univerzuma, što je model koji predstavlja trenutno najbolju ponudu za profesionalce koji gostuju na različitim lokacijama, poput koncerata, TV studija i pozorišta.

detaljnije

Zvučna izolacija u fabričkoj hali

Početkom decembra bili smo angažovani u Nišu na instalaciji specifične vrste zvučne izolacije u fabričkoj hali. Zadatak je bio umanjiti buku koju odaje Minster presa za limove u fabrici Johnston Electric koja proizvodi automobilske akumulatore.

detaljnije

Neznatan skok cena dela proizvoda

Po prvi put ove godine prinuđeni smo da povisimo cene dela proizvoda za oko 5%. Nadajmo se da vrednost dinara neće nastaviti da pada i da ćemo i ove nove vene moći da zadržimo punih godinu dana. Ostaje nam da se zahvalimo delu dobavljača koji su imali razumevanja za našu situaciju i koji su odlučili da nam daju popust kako bismo mogli da zadržimo istu finalnu cenu.

detaljnije

Akustična izolacija studija televizije N1 u Sarajevu i Zagrebu

Posle opremanje beogradskog studija televizije N1, regionalnog parnera CNN-a za Balkan, menadžment televizije ponudio je PSP Elektronik-u da opremimo i preostala dva studija ove mreže u Zagrebu i Sarajevu.

detaljnije

Projekat zvučne izolacije u televiziji N1

Regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan, počinje ovih dana da emituje program, a PSP Elektronik pomogao je u opremanju studija u Beogradu.

detaljnije

Muzika na struju u Pančevu

Pančevo je u četvrtak 28. avgusta, kako se ispostavilo poslednje tople večeri u godini, poželelo dobrodošlicu Bajagi i instruktorima

detaljnije

PSP Elektronik donosi najbolju novu svetlosnu konzolu na tržište Srbije i regiona

Kao i većinu uspešnih tehnoloških kompanija, britanski ChamSys su formirali eksperti (u ovom slučaju dizajneri svetla, programeri i inženjeri) koji nisu bili zadovoljni ograničenjima na polju na kome rade i vrlo brzo uspeli su da ponude potpuno alternativni pristup izazovima dizajna svetla na kompleksnim događajima, poput koncerata, baleta i proslava. Prva MagicQ konzola za kontrolu svetla pojavila se u prodaji 2004. godine,

detaljnije

Zabava na vodi

Još niko u Srbiji nije pokušao da instalira binu i koncertnu opremu na plutajući objekat koji nema superstrukturu, a to je upravo ono u čemu je krajem juna u Pančevu uspeo PSP Elektronik.

detaljnije

Koncert Vasilise u Kolarčevoj zadužbini

Brankica Vasić Vasilisa, jedna od naših najznačajnijih vokalnih umetnica, nastupila je 15. juna pred publikom u punoj sali Kolarčeve zadužbine.

detaljnije

Rođendanska proslava AVIV parka Pančevo u režiji PSP Elektronik-a

AVIV park Pančevo, prvi retail park u Srbiji, proslavio je u subotu 7. juna treći rođendan u odličnoj atmofseri, uz živu svirku i priliku za dobru kupovinu, a za podizanje bine, odličan zvuk i osvetljenje pobrinuo se i ovoga puta PSP Elektronik. Rođendan je uveličala manifestcija Grazia Shopping Night koja je održana iste večeri u ovom retail parku, uz popuste čak do 60%. Zvezda muzičkog programa bio je Željko Vasić, dok je pre koncerta na bini bio priređen zabavni program za decu. Budući da su svi zabavni sadržaji, uključujući i koncert, bili besplatni, kao i da su popusti bili značajni, manifestacija je privukla veliki broj posetilaca, a mi smo, kao i uvek, bili spremni.

detaljnije

PSP ELEKTRONIK PARTNER NAJVEĆIH MUZIČKIH DEŠAVANJA U 2013.

Muzičko-scenski događaji su posebni spektakli za koji je potrebna posebna organizacija i planiranje mesecima unapred.

detaljnije

Nastavlja se saradnja sa Domom omladine Pančevo

Dom omladine u Pančevu jedna je od najaktivnijih ustanova ovog tipa u Srbiji, a mladi Pančevci već su se "razmazili" i navikli na najmanje jedan dobar koncert nedejlno, pozorišne predstave, izložbe i druge sadržaje.

detaljnije