Vesti

Palmer RIVER serija - savršen zvuk uz DI Box, line izolatore i druge audio uređaje

Palmer River serija pouzdanih i profesionalnih DI boksova, re-amping kutija, linijskih izolatora, splitera i drugih uređaja je sada dostupna. Muzičari i inženjeri zvuka širom sveta će ceniti ova nemačka rešenja za njihov nesmetan protok signala i savršen zvuk – kristalno čist i živ kao voda! Iz tog razloga, različiti modeli u seriji River su nazvani po nemačkim rekama i imaju imena kao što su ilm, enz, vipper, vils, trave i tauber. Zahvaljujući njihovim visoko preciznim elektronskim kolima, zvuk uvek stiže na svoje odredište u svom najčistijem obliku.

detaljnije

Cameo prezentuje nove kompaktne AZOR® SP2 i AZOR® W2 roto glave

Cameo prezentuje nove kompaktne roto glave za manje i srednje događaje. Azor serija predstavlja srednju klasu pokretnih rasvetnih uređaja za koncerte i zabave gde se traže kompaktni i lagani uređaji koji pružaju impresivne vizuelne efekte. Uz novi 7x40W Wash i 300W Spot Profil, Azor serija je kompletna i spremna da vam pruži light show kakav ste oduvek želeli.

detaljnije

Nova LD Systems G4X serija aktivnih PA zvučnika

Tačno 10 godina nakon objavljivanja veoma uspešne i dugotrajne DAVE G3 serije, LD Systems lansira novu DAVE G4X seriju i postavlja nove standarde u oblasti aktivnih 2.1 PA sistema za DJ-eve, žive svirke, solo zabavljače ili žurke. Dostupna u četiri veličine i klase performansi – od kompaktnog DAVE 10 G4X do DAVE 18 G4X, koji ima moćni sabvufer od 18 inča – DAVE G4X serija svojim modernim spektrom funkcija i profesionalnim akustičnim dizajnom impresionira na svim poljima.

detaljnije

Defender predstavlja XPRESS seriju - najbrže rešenje za zaštitu kablova

Nova serija kanalica za zaštitu kablova od Defendera. Zaštita kablova od gaženja i prelaska automobila jednostavnim prebacivanjem kanalice preko već postavljenih kablova. XPRESS kanalice su upravo to - ekspresne za postavku i zahvaljujući dizajnu bez podloge, značajno manje težine.

detaljnije

Sixty82 lansira TPM29S - redizajnirani Truss najvišeg kvaliteta

SIXTY82 lansira TPM29S - reinvenciju kvadratnog truss-a najvišeg kvaliteta industriji SIXTY82 sa ponosom predstavlja potpuno novi TPM29S, kvadratni tras od 29 cm koji je do 25% jači, a i dalje potpuno kompatibilan sa trasom iz serije M29.

detaljnije

Najbolja sala za venčanja u Srbiji nalazi se tamo gde niko ne očekuje

Poznato je da u centralnoj Srbiji postoji veliki broj luksuznih sala za proslave, ali retko ko veruje, dok lično ne vidi, da se možda najbolja sala nalazi u selu Zavlaka, u objektu Imperijal Mrkonjić. PSP Elektronik učestvovao je u projektovanju sale, koja je otvorena u decembru 2019, ali je zbog pandemije tek tokom 2022. pokazala svoj pun potencijal, i danas je konstantno bukirana, uz zakazivanje mesecima unapred.

detaljnije

PSP Elektronik na sajmu nameštaja

Najčešće kada radimo na sajmovima, posao postavljanja osvetljenja je deo angažmana koji predstavlja najveći izazov, budući da su zvučnici, ako su uopšte potrebni, uglavnom aktivni i jednostavni za postavku. Osvetljenje može biti zaista komplikovano osmisliti, jer kada su artikli koji se izlažu prava umetnička dela primenjenog dizajna, oni zaslužuju svetlo koje će ih prikazati na pravi način, a svetlo ipak mora ostati dovoljno diskretno da ne smeta posetiocima.

detaljnije

Novo ozvučenje u Kulturnom centru Pančeva

PSP Elektronik nedavno je pobedio na javnom konkursu za instalaciju novog ozvučenja u Kulturnom centru Pančeva, što je savršen izazov za inženjere zvuka, budući da je potrebno naći rešenje koje će biti jednako pogodno za koncerte i predstave, što su veoma različiti profili zvuka, a istovremeno ostati u definisanim finansijskim okvirima.

detaljnije

Opremanje restorana Blue Moon u Bečeju, izazov na više nivoa

Biser kulturnog nasleđa Vojvodine, koji pleni svojim monumentalnim licem i duhom modernog vremena svakako je grad Bečej. Različite kulture koje se vekovima prepliću iznedrile su jedinstvene vrednosti, posebno umetnost uživanja. Bečejci gostima nude gastronomske užitke u velikom broju restorana, kafića i klubova za jedan relativno mali grad, ali zahvaljujući brojnim gostima i tradiciji posećivanja ugostiteljskih objekata među bečejcima, većina je više nego dobro posećena.

detaljnije

24. Pančevački Jazz Festival - U duhu virtuoznih muzičkih improvizacija

“Ova sala, akustika i vajb, ova publika, potpuno su čarobni.” – rekla je Jelena Jovović, čiji se vokal godinama poistovećuje sa visokim kvalitetom domaće jazz scene. Pohvala je upućena na račun Pančevačkog Jazz Festivala, održanog početkom novembra u Dvorani Kulturnog centra, u kojoj se festival tradicionalno održava već skoro četvrt veka. Bez obzira na pretnju od koronavirusa, i uz brojne preventivne mere, publika je uživala u 11 koncerata koje su održali neki od najeminentnijih evropskih i američkih jazz izvođača.

detaljnije

Mreža 18 zvučnika u restoranu Trezor, Novi Sad

Ponovno otvaranje lokala i klubova bila je vest na koju smo u PSP Elektronik-u dugo čekali, ne samo jer smo i sami želeli da izađemo, već jer to znači da možemo ponovo da planiramo i instaliramo audio sisteme u ugostiteljskim objektima i na koncertima.

detaljnije

Kućište za zvučnu izolaciju u BOSCH fabrici

Eliminacija buke na radnom mestu ključna je za zdravlje radnika i kvalitet procesa rada. Upravo saradnja na smanjenju buke u halama otvorila je za PSP Elektronik sasvim nova tržišta, jer se pokazalo da je naša ekspertiza, stečena u izolaciji klubova i studija, veoma tražena u industriji.

detaljnije

Vežbanje i opuštanje uz diskretno ozvučenje

Finalni zadatak u 2019. godini za PSP Elektronik bilo je opremanje FitSpa centra u Novom Sadu, verovatno najbolje lokacije za personalno vođene treninge u našem gradu. Po tipu ozvučenja koje je potrebno kako bi se odgovorilo na sve zahteve, FitSpa spada u istu grupu kao i restorani koje smo opremali, jer je potrebno diskretno ozvučenje sa većim brojem zvučnika kontrolisanih sa jednog mesta, tako da rešenje leži u distribucionom sistemu sa konstantnom voltažom.

detaljnije

Novo u ponudi – oprema za bine Admiral

PSP Elektronik sklopio je ugovor o zastupanju u Srbiji sa holandskom kompanijom Admiral, poznatom po odličnoj stage opremi konkurentne cene i visokog kvaliteta.

detaljnije

Diskretno ozvučenje visoke klase u restoranu Negresco

Otmen, moderan i trendi, gastro bar Negresco jedan je od dragulja ugostiteljske ponude Novog Sada. Restoran je nedavno otvoren, uz ulaganje znatnog truda i novca u enterijer, a menadžment je u restoranu želeo kvalitetno ozvučenje koje će biti jednako snažno u svim sekcijama objekta.

detaljnije

Adam Hall Grupa svečano je otvorila vrata svog novog Experience centra

Prošlog četvrtka (14. juna), održana je ekskluzivna proslava za kupce, industrijske partnere i zaposlene širom sveta koji su uveličali zvanično otvaranje novog Experience centra u sedištu Adam Hall Grupe u Hesijanskom gradu Neu-Anspač blizu Frankfurta, u Nemačkoj. PSP Elektronik se takođe našao među najboljim partnerskim zvanicama.

detaljnije

PSP Elektronik na Sajmu nameštaja

Kao kompanija čiji terenski rad uglavnom podrazumeva instalaciju bina, ozvučenja i svetla na koncertima, kao i tehničku realizaciju svirki, pomalo nam je neobično kada instaliramo opremu koja će raditi u potpunoj tišini.

detaljnije

Postavljanje bine i organizacija koncerta Dejana Perovića za Dan mladih u Nišu.

Naša tradicija i globalno društvo nude nam pregršt praznika koje obeležavamo na različite načine, pa su lokalni praznici, nekada najvažniji u svakoj zajednici, danas potpuno skrajnuti. Zbog toga nam je bila velika čast da učestvujemo u proslavi 1. septembra, Dana mladih Grada Niša.

detaljnije

Aviv Park Zrenjanin proslavio svoj 1. rođendan

Imali smo čast da u subotu, 17. septembra, budemo deo organizacije proslave rođendana sa kompletnom tehničkom podrškom na koncertu povodom proslave prvog rođendana Aviv Park centra u Zrenjaninu.

detaljnije

Groznica subotnje večeri

Sastav Riblja Čorba održao je u subotu, 21. maja, izuzetno uspešan koncert u zrenjaninskom Aviv Parku. Koncert je bio kulminacija Story Šoping groznice koja je trajala čitav dan, a ovaj događaj, čija je tehnička realizacija poverena PSP Elektronik-u, pokazao je da koncerti na dane velikih popusta ne moraju biti prilagođeni samo ukusu lepšeg pola da bi bili uspešni

detaljnije

Gravity – novi brend na tržištu i u ponudi PSP Elektronika

Kompanija Adam Hall odavno je poznata kupcima PSP Elektronika zbog svojih čuvenih trusova, a u novije vreme i po Amphenol i Neutrik konektorima, Cameo osvetljenju i svetlosnim efektima, Defender zaštiti za kablove, Palmer i LD Systems uređajima i zvučnicima, kao i Gaffa trakama.

detaljnije

Četiri večeri džeza u Pančevu

Majls Dejvis je jednom rekao da u Evropi toliko vole da čuju džez profesionalce da publika tapše čak i kada muzičar greši. Možda je baš to razlog zašto su, posle Beograda i Niša, u Srbiji i manji gradovi poput Šapca i Pančeva već godinama domaćini veoma uspešnih džez festivala, a možda jednostavno imamo dobru lokalnu džez scenu i edukovanu publiku.

detaljnije

Finalni koncert na otvorenom ove sezone - Toni Cetinski u Zrenjaninu

Hladno vreme nije uticalo na dobro raspoloženje Zrenjaninaca 29. oktobra, kada je koncertom Tonija Cetinskog u režiji PSP Elektronik-a svečano obeleženo otvaranje Aviv Park tržnog centra u ovom gradu. Ako je suditi po iskustvu iz prethodnih godina, reč je o jednom od poslednjih datuma kada se organizatori odlučuju za koncerte na otvorenom i sada nam ostaje samo da proverimo i "dotegnemo" opremu, spremajući se za angažmane u novogodišnjoj noći ili u danima neposredno pred Novu godinu.

detaljnije

Noć dobre kupovine i dobre muzike u Zemunu

Grazia Shopping Night, manifestacija koja je dostigla veliku popularnost i sada se održava nekoliko puta godišnje u više gradova Srbije, ovog 11. jula bila je zaista spektakularna, kako zbog nove lokacije – Zemun parka, tako i zbog prateće muzičke ponude u vidu potpunog koncertnog doživljaja uz Lexington bend. PSP Elektronik bio je zadužen za kompletno tehničko izvođenje, od bine, preko svetla i zvuka, do mikserske kontrole živog nastupa. Događaj je bio izuzetno dobro posećen i možemo reći da atmosfera nije nipočemu zaostajala za koncertima na koje publika dolazi isključivo zbog muzike.

detaljnije

Sergej Ćetković i Aviv Park u najboljem svetlu

Aviv park pozvao nas je i ovog juna na proslavu rođendana, a priliku da pružimo tehničku podršku iskoristili smo i da proverimo koliko smo vešti u korišćenju LED osvetljenja iz našeg asortimana, budući da se lepeza proizvoda konstantno širi i da PSP Elektronik sada nudi više od 200 LED uređaja.

detaljnije

Kompletna gama brenda LD SYSTEMS u našoj ponudi

PSP Elektronik svojim klijentima i partnerima od ovog leta nudi kompletan asortiman brenda LD SYSTEMS, koji ima jedan od najpotpunijih asortimana na Hi-Fi tržištu. Reč je o brendu za koji smo sigurni da će veoma brzo postati popularan kod nas, jer se radi o relativno novom ogranku nemačke kompanije Adam Hall, sa kojom imamo višegodišnju uspešnu saradnju, što nam je i omogućilo da dobijemo specijalne uslove za nabavku i brze rokove isporuke.

detaljnije

ChamSys konzole za beogradske kupce

Produkcijska kuća Megaton odlučila se na kupovinu ChamSys MagicQ MQ60 konzole sa 10 plejbekova i 12 univerzuma, što je model koji predstavlja trenutno najbolju ponudu za profesionalce koji gostuju na različitim lokacijama, poput koncerata, TV studija i pozorišta.

detaljnije

Zvučna izolacija u fabričkoj hali

Početkom decembra bili smo angažovani u Nišu na instalaciji specifične vrste zvučne izolacije u fabričkoj hali. Zadatak je bio umanjiti buku koju odaje Minster presa za limove u fabrici Johnston Electric koja proizvodi automobilske akumulatore.

detaljnije

Neznatan skok cena dela proizvoda

Po prvi put ove godine prinuđeni smo da povisimo cene dela proizvoda za oko 5%. Nadajmo se da vrednost dinara neće nastaviti da pada i da ćemo i ove nove vene moći da zadržimo punih godinu dana. Ostaje nam da se zahvalimo delu dobavljača koji su imali razumevanja za našu situaciju i koji su odlučili da nam daju popust kako bismo mogli da zadržimo istu finalnu cenu.

detaljnije

Akustična izolacija studija televizije N1 u Sarajevu i Zagrebu

Posle opremanje beogradskog studija televizije N1, regionalnog parnera CNN-a za Balkan, menadžment televizije ponudio je PSP Elektronik-u da opremimo i preostala dva studija ove mreže u Zagrebu i Sarajevu.

detaljnije

Projekat zvučne izolacije u televiziji N1

Regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan, počinje ovih dana da emituje program, a PSP Elektronik pomogao je u opremanju studija u Beogradu.

detaljnije

Muzika na struju u Pančevu

Pančevo je u četvrtak 28. avgusta, kako se ispostavilo poslednje tople večeri u godini, poželelo dobrodošlicu Bajagi i instruktorima

detaljnije

PSP Elektronik donosi najbolju novu svetlosnu konzolu na tržište Srbije i regiona

Kao i većinu uspešnih tehnoloških kompanija, britanski ChamSys su formirali eksperti (u ovom slučaju dizajneri svetla, programeri i inženjeri) koji nisu bili zadovoljni ograničenjima na polju na kome rade i vrlo brzo uspeli su da ponude potpuno alternativni pristup izazovima dizajna svetla na kompleksnim događajima, poput koncerata, baleta i proslava. Prva MagicQ konzola za kontrolu svetla pojavila se u prodaji 2004. godine,

detaljnije

Zabava na vodi

Još niko u Srbiji nije pokušao da instalira binu i koncertnu opremu na plutajući objekat koji nema superstrukturu, a to je upravo ono u čemu je krajem juna u Pančevu uspeo PSP Elektronik.

detaljnije

Koncert Vasilise u Kolarčevoj zadužbini

Brankica Vasić Vasilisa, jedna od naših najznačajnijih vokalnih umetnica, nastupila je 15. juna pred publikom u punoj sali Kolarčeve zadužbine.

detaljnije

Rođendanska proslava AVIV parka Pančevo u režiji PSP Elektronik-a

AVIV park Pančevo, prvi retail park u Srbiji, proslavio je u subotu 7. juna treći rođendan u odličnoj atmofseri, uz živu svirku i priliku za dobru kupovinu, a za podizanje bine, odličan zvuk i osvetljenje pobrinuo se i ovoga puta PSP Elektronik. Rođendan je uveličala manifestcija Grazia Shopping Night koja je održana iste večeri u ovom retail parku, uz popuste čak do 60%. Zvezda muzičkog programa bio je Željko Vasić, dok je pre koncerta na bini bio priređen zabavni program za decu. Budući da su svi zabavni sadržaji, uključujući i koncert, bili besplatni, kao i da su popusti bili značajni, manifestacija je privukla veliki broj posetilaca, a mi smo, kao i uvek, bili spremni.

detaljnije

PSP ELEKTRONIK PARTNER NAJVEĆIH MUZIČKIH DEŠAVANJA U 2013.

Muzičko-scenski događaji su posebni spektakli za koji je potrebna posebna organizacija i planiranje mesecima unapred.

detaljnije

Nastavlja se saradnja sa Domom omladine Pančevo

Dom omladine u Pančevu jedna je od najaktivnijih ustanova ovog tipa u Srbiji, a mladi Pančevci već su se "razmazili" i navikli na najmanje jedan dobar koncert nedejlno, pozorišne predstave, izložbe i druge sadržaje.

detaljnije

Projektovanje zvučne izolacije i akustike „Apolo“ Pančevo

Način na koji je PSP Elektronik pomogao da renovirana sala u Pančevu postane najprestižnija lokacija za žive nastupe u Banatu može služiti kao putokaz kako se uz dosta stručnosti i relativno malu investiciju prostori koji dugo nisu u funkciji mogu pretvoriti u pravu kulturnu atrakciju.

detaljnije