Bine i konstrukcije

PSP Elektronik je lider u Srbiji po ponudi elemenata za gradnju koncertnih bina i drugih montažnih konstrukcija. Materijal je visokog kvaliteta, a trusovi su aluminijumski, što garantuje veću nosivost i fleksibilnost. U ponudi su i svi elementi za finalizaciju bina – podovi, ograde, plaftorme, itd.   

Binske platforme su jednostavno i efikasno rešenje za podizanje bina, praktikabala i pultova. Elementi mogu biti kvadratni, pravougaoni ili kružni sa različitim tipom i bojom gazne površine.

Truss odnosno tras je osnovni gradivni element, trougaone strukture, ukrasnih, nosećih i krovnih konstrukcija. Mogu biti oblika kvadrata, "merdevina" ili trougla. Izrađen je od legure aluminijuma, pa je lagan i snažan.

Za nastupe na otvorenom, krov je najvažniji deo opreme. Zavisno od potreba možete odabrati MPT - ST (klasičan), CLT (zakrivljen), ARC (kupolasti), TUNNEL, LT, ... krov.

Montiraju se na gazeće binske elemente, pružajući mogućnost montaže na drugačiju visinu u odnosu na visinu binske platforme. Mogu biti promenljive visine, fiksne ili fiksne sa finim podešavanjem.

Metalni dodaci za binske elemente kojima se povećava njihova fleksibilnost, izdržljivost i dodaju nove funkcije. Ovde ubrajamo stege, spojnice, rampe, nivelatore, ograde za bine i slično.

U ovoj kategoriji su mahom ostali gradivni elementi potrebni za krovnu konstrukciju sa izuzetkom samog krova – stubovi, baze za stubove, konusne spojnice, klinovi, šarke, steznici i platno za krov.

Scenska i pozorišna platna velike težine i različitih dimenzija. Deco molton platna za oblaganje bina i platformi u crnoj i beloj boji. Čičak trake za pričvršćivanje platna.

Ekstremno izdržljivi dvostrani baletski podovi u različitim bojama. Lako spajanje pomoću samolepljivih PVC traka specijalno namenjenim za tu funkciju.