Gravity

Gravity je brend koji je lansiran krajem 2015 godine u okviru Adam Hall grupe, a proizvodi sa Gravity znakom obuhvataju nosače/stalke za instrumente, mikrofone i zvučnike, kao i više serija srodnih proizvoda, uključujući veliki broj dodataka za stalke koji im povećavaju broj funkcija. Kompanija Adam Hall, proizvođač na hiljade artikala koji se koriste u podršci muzičkoj industriji pod skoro 20 različitih brendova veoma ambiciozno je prišla osmišljavanju Gravity proizvoda jer je uočila nišu na tržištu koja nije adekvatno popunjena, a odnosi se na ponudu stalaka, nosača i opreme modernog dizajna i vrhunske funkcionalnost i pouzdanosti, a sve po pristupačnim cenama. Ovu kombinaciju Gravity proizvodi dostižu delimično korišćenjem ABS plastike umesto metala za tela nosača, ali pre svega manjim marginama profita, kako bi se proizvodi što pre učvrstili na tržištu. Korišćenje ABS plastike umesto metala ne umanjuje snagu nosača jer se u izradi koristi nova 2K molding tehnologija, a ovakvi nosači su pritom i lakši za transport i manipulaciju. Pritom, mnoga rešenja su konstrukcijski inovativna, tako da Gravity na mnogo polja menja način na koji shvatamo ulogu stalaka, nosača i opreme za ove proizvode. Odmah po pojavi na tržištu Gravity mikrofonski stalci osvojili su IF DESIGN AWARD, prestižnu nagradu za industrijski dizajn.

Adam Hall kroz svoju ponudu Gravity proizvoda nastavlja tradiciju kreiranja nove ponude u skladu sa zahtevima muzičara i tehničara – novi proizvodi osmišljavaju se direktno na osnovu anketiranja korisnika. Predstavljanju brenda Gravity prethodila je dvogodišnja priprema, kako bi brend bio kompletan odmah po lansiranju. Angažovani su čuveni dizajneri, a rezultat je 100 proizovda u inicijalnoj ponudi. PSP Elektronik postpeno će proširivati gamu Gravity protivoda koji su dostupni direktno na sajtu i u maloprodaji, dok se svi ostali proizvodi mogu odmah naručiti, uz dostavu iz Nemačke koja ne oduzima više od 10-tak dana. Sledi kratka lista osnovnih linija Gravity proizvoda.

Mikrofonski stalci sa pecaljkom Mikrofonski stalci sa pecaljkom Mikrofonski stalci bez pecaljke
Nosači za zvučnike, teleskopski Kompleti nosača za zvučnike Postolja za klavijature, dupla
Postolja za klavijature, single Postolja za note Držači za gitaru, koncertni
Držači za gitaru, zidni Postolja za rasvetu Transportne torbe za nosače
LED lampe Gooseneck cevi Stona postolja za mikrofon
Držači mikrofona kao dodatak stalku Adapteri za postavljanje mikrofona na stalak Svivel adapteri
Prstenovi za obeležavanje stalaka Nosači za monitor (za stalke) Tilt adapteri za zvčnike
Tilt/svivel nosači za stalke Reduceri Nosači bez postolja

PSP Elektronik je direktni i zvanični uvoznik svih proizvoda iz Adam Hall grupe, uključujući sve Gravity proizvode. Prodaja Gravity stalaka i drugih proizvoda obavlja se online putem ovog sajta, kao i u maloprodaji u Novom Sadu. Naručivanje Gravity proizvoda koji trenutno nisu na stanju (na sajtu/u prodavnici) posredstvom PSP Elektronik-a povoljnije je od direktnog naručivanja putem Adam Hall sajta, pri čemu naš kupac ima i daleko bolje uslove za praćenje dostave, reklamacije, seervis i asistenciju pri korišćenju proizvoda.

www.gravitystands.com