Delovi za kofere, kutije...

PSP ELEKTRONIK nudi izuzetno veliki izbor metalnih i plastičnih elemenata za izgradnju i reparaciju zvučnih kutija, kofera, sanduka i rekova za transport i čuvanje opreme.  Nudimo preko 100 tipova bravica, nožica, ručki i drugih proizvoda, a svi su izuzetnog kvaliteta i renomiranih brendova. 

Proizvodi koji garantuju siguran transport i manipulaciju vrednim uređajima. Ćoškovi i uglovi mogu biti plastični ili metalni, sa dva kraka, tri kraka pod pravim uglom ili sa dva prava kraka i trećim povijenim krakom.

Detaljnije

Ručke za zvučne kutije, sanduke, kofere, rekove, ... Ručke su metalne, plastične ili izrađene u kombinaciji materijala, a koriste se kao nadgradne ili ugradne. Raznih su oblika i nosivosti.

Detaljnije

Bravice za kutije za transport i čuvanje uređaja, pocinkovane, poniklovane, hromirane. Mogu biti sa ključem, sa mestom za katanac ili bez njega, leptir bravice ili klizne. Dodatne maske, odstojnici i zakačaljke.

Detaljnije

Šarke za kofere, rekove, sanduke i široku primenu. Proizvodi najuglednijih evropskih kompanija (Adam Hall i druge). Niklovane, pocinkovane ili hromirane. Velika pouzdanost i dugotrajnost.

Detaljnije

Lajsne, šine i profili su aluminijumski. plastični ili gvozdeni. Profili H, L, I, duplo L i drugi. U ovoj sekciji su i vodootporne zaptivke, poklopci, rek šine i rek trake. Za materijale debljine od 4mm.

Detaljnije

Točkovi nalaze široku upotrebu. Četiri točka nose težinu od 600kg (37025 i 37026). Sa ili bez kočnice, fiksni ili obrni, različite širine. Točkovi za montažu na ivice kutija i postolja za točkove.

Detaljnije

Rekovima širine 19" potrebni su dodaci kako bi se u njih mogli ugraditi svi uređaji, a u ove dodatke spadaju šine, držači, ploče, razvodi, energetski rekovi, fioke, svetla, ramovi, amortizeri i dr.

Detaljnije

Tacnice nude sigurnije povezivanje uređaja koje se koriste u zaštitnim kutijama i štite priključke od habanja, tečnosti i kratkih spojeva. U ponudi su i tacnice bez otvora i ventilacione tacnice.

Detaljnije

Gumene i čelične nožice za uređaje koji nisu predviđeni za brzo pomeranje. Dimenzije od 20x9mm do 35x25mm. Takođe nudimo i pocinkovane protivklizne protivklizne spojeve u više oblika.

Detaljnije

Potrošni materijal preporučljivo je nabaviti zajedno sa elementima za koje će se taj materijal koristiti i od istog proizvođača (npr. Adam Hall), a tu mogućnost nudi upravo PSP ELEKTRONIK.

Detaljnije

Sunđeri su vrsta potrošnog materijla koji je relativno često potrebno menjati, a koriste se za zaštitu uređaja prilikom korišćenja i transporta. Debiljna od 5 do 50mm. Eggbox i ravni, ulošci za kofere. Za akustičnu izolaciju klikni ovde.

Detaljnije

Pločasti materijali nalaze široku primenu prilikom montaže bina, proizvodnje rekova, sanduka i kofera za transport uređaja. Debljina 4 -24mm, vodootporni, protivklizni, sa folijom idr.

Detaljnije

Zaštitni materijal za oblaganje uređaja osetljivih na grebanje, bilo prilikom transporta ili tokom korišćenja, kako bi i posle više godina izgledali kao novi. Alu lim moguće je koristiti više puta.

Detaljnije

Veoma korisni dodaci za vaše kofere sa opremom ili alatom. Ulošci različitih konfiguracija, karike, kaiševi, pločice za natpise. U ponudi su i sistemi za spajanje kofera prilikom transporta.

Detaljnije

Nosači zvučnih kutija, šolje za stalke, obeleživači i druga oprema za rad sa audio uređajima, njihovu instalaciju i transport.

Detaljnije