Delovi za kofere, kutije

Izuzetno veliki izbor metalnih i plastičnih delova za izgradnju i reparaciju zvučnih kutija, kofera, sanduka i rekova za transport i čuvanje opreme. Nudimo preko 100 tipova bravica, nožica, ručki i drugih proizvoda, a svi su izuzetnog kvaliteta i renomiranih brendova. 

Proizvodi koji garantuju siguran transport i manipulaciju vrednim uređajima. Ćoškovi i uglovi mogu biti plastični ili metalni, sa dva kraka, tri kraka pod pravim uglom ili sa dva prava kraka i trećim povijenim krakom.

Ručke za zvučne kutije, sanduke, kofere, rekove, ... Ručke su metalne, plastične ili izrađene u kombinaciji materijala, a koriste se kao nadgradne ili ugradne. Raznih su oblika i nosivosti.

Bravice za kutije za transport i čuvanje uređaja, pocinkovane, poniklovane, hromirane. Mogu biti sa ključem, sa mestom za katanac ili bez njega, leptir bravice ili klizne. Dodatne maske, odstojnici i zakačaljke.

Šarke za kofere, rekove, sanduke i široku primenu. Proizvodi najuglednijih evropskih kompanija (Adam Hall i druge). Niklovane, pocinkovane ili hromirane. Velika pouzdanost i dugotrajnost.

Lajsne, šine i profili su aluminijumski. plastični ili gvozdeni. Profili H, L, I, duplo L i drugi. U ovoj sekciji su i vodootporne zaptivke, poklopci, rek šine i rek trake. Za materijale debljine od 4mm.

Točkovi nalaze široku upotrebu. Četiri točka nose težinu od 600kg (37025 i 37026). Sa ili bez kočnice, fiksni ili obrni, različite širine. Točkovi za montažu na ivice kutija i postolja za točkove.

Rekovima širine 19" potrebni su dodaci kako bi se u njih mogli ugraditi svi uređaji, a u ove dodatke spadaju šine, držači, ploče, razvodi, energetski rekovi, fioke, svetla, ramovi, amortizeri i dr.

Tacnice za kofere, rekove i zvučne kutije obuhvataju bušene i nebušene upuštene tacnice za priključke, ventilacione tacnice, kao i tacnice za točkove i nožice koje omogućavaju vertikalno slaganje kofera jedan na drugi. 

Gumene i čelične nožice za uređaje koji nisu predviđeni za brzo pomeranje. Dimenzije od 20x9mm do 35x25mm. Takođe nudimo i pocinkovane protivklizne protivklizne spojeve u više oblika. Nogice za kofere, rekove, stolice, zvučnice u raznim dimenzijama (prečnika i visine=

Potrošni materijal preporučljivo je nabaviti zajedno sa elementima za koje će se taj materijal koristiti. Koristite proverene Adam Hall šrafove, matice i podloške za vaše kofere i rekove.

Sunđeri su vrsta potrošnog materijla koji je relativno često potrebno menjati, a koriste se za zaštitu uređaja prilikom korišćenja i transporta. Debiljna od 5 do 50mm. Eggbox i ravni, ulošci za kofere. Za akustičnu izolaciju klikni ovde.

Pločasti materijali nalaze široku primenu prilikom montaže bina, proizvodnje rekova, sanduka i kofera za transport uređaja. Debljina 4 -24mm, vodootporni, protivklizni, sa folijom idr.

Zaštitni materijal za oblaganje uređaja osetljivih na grebanje, bilo prilikom transporta ili tokom korišćenja, kako bi i posle više godina izgledali kao novi. Alu lim moguće je koristiti više puta.

Lepkovi za sunđer, platno, drvo, PU pene. Lepak u spreju. Lepkovi za pištoljsko lepljenje, kao i nanošenje četkom. Jednostavno i lako lepljenje raznih materijala i izradi i popravci rekova, kofera, zvučnih kutija. Univerzalni lepkovi.

Veoma korisni dodaci za vaše kofere sa opremom ili alatom. Ulošci različitih konfiguracija, karike, kaiševi, pločice za natpise. U ponudi su i sistemi za spajanje kofera prilikom transporta.

Nosači zvučnih kutija, šolje za stalke, tacnice za priključke i druga oprema za izradu zvučnih kutija.