Sixty82

Sixty82 - Bine, Truss i Aluminijumske konstrukcije

 
Započinje putovanje još davne 1982. godine kreiranjem prvog modularnog aluminijumskog trasing sistema u svetu. Taj pronalazak, i sve što je usledilo, vođeni su prepoznavanjem potreba i zahteva nove industrije koja je od tada postala globalni fenomen – događaji uživo.

Sixty82 je britanska, holandska i francuska alijansa inovativnih lidera u dizajnu i proizvodnji rešetkastih konstrukcija i bina. Tim zajedno ima preko 100 godina iskustva u industriji zabave, što isugrava da kompanija može da isprati rastuću potražnju za umećem i tehničkim znanjem. Ovi pioniri i vizionari, imali su vodeću ulogu u razvoju bezgraničnih inovacija koje su uokvirene u njenom tržišnom području. Sixty82 je rešen da nastavi sa inovacijama koje će poboljšati proizvode i usluge, vođen strašću prema svom zanatu, kako bi osigurao da njihovi kupci mogu da nastave da grade neverovatne stvari.


Sa sedištem u Drahtenu,Sixty82 ima sve komponente potrebne za promenu načina na koji se koriste lagani strukturalni sistemi. Sa svojom rastućom međunarodnom mrežom pažljivo odabranih distributera, oni garantuju potpunu pokrivenost distribucije svojim kupcima.