Proizvodnja

Izrada: tvrdi koferi, sanduci, rekovi, kejsovi, hard cases, flight cases, racks

Izrada rekova, izrada sanduka i izrada kofera su delatnosti kojima se bavimo dugi niz godina, i svo naše iskustvo, znanje i energiju ulažemo u što bolji kvalitet sa kojim smo prepoznatljivi na tržištu.

PSP ELEKTRONIK d.o.o. proizvodi kvalitetne kofere, sanduke i rekove koji služe za zaštititu prilikom transporta i skladištenja svih predmeta koji su osetljivi na udarce, vlagu, uticaj sunce i dr., a koji su od velike vrednosti i važnosti.

Naše proizvode izrađujemo od veoma kvalitetnih uvoznih materijala od poznate firme Adam Hall, čiji smo diler sa Srbiju,  i stalno težimo da kvalitet podignemo na još viši nivo.

Racks

Rack-ovi su uglavnom standardne širine od 19" mada može biti i drugačije. Imaju jednu ili više ručki i transportuju se u horizontalnom položaju. Mogu imati od jedan do tri poklopca (standardno dva), a mogu imati i točkove na sebi radi lakšeg transporta. Osnovni materijal za izradu rack-ova je vodootporna šperploča od drveta breze, koja može biti presvučena sa PVC folijom u boji ili alu folijom. Debljina šperploče može biti 7, 9.5 i 11 mm, a u slučaju posebnih potreba i deblja. Ivice su ojacane aluminijumskim profilima, a metalni uglovi i ćoškovi su postavljeni kao posebna zaštita i ojačanje.

Koferi

Koferi (case, cases, flightcases, hard cases) mogu biti raznih dimenzija sa jednom ili više ručki i mogu se transportovati i u vertikalnom i u horizontalnom položaju. Takođe mogu imati i točkove na sebi radi lakšeg transporta. Osnovni materijal za izradu kofera je vodootporna šperploča od drveta breze, koja može biti i presvučena sa PVC folijom u boji ili alu folijom. Debljina šperploče može biti 4, 4.5, 7, 9.5 i 11 mm, a u slučaju posebnih potreba i deblja. Ivice su ojacane aluminijumskim profilima a metalni uglovi i ćoškovi su postavljeni kao posebna zaštita i ojačanje.

Sanduci

Sanduci su uglavnom većih dimenzija sa dve ili više ručki i transportuju se u horizontalnom položaju. Takođe mogu imati i točkove na sebi radi lakšeg transporta. Osnovni materijal za izradu sanduka je vodootporna šperploča od drveta breze, koja može biti i presvučena sa PVC folijom u boji ili alu folijom. Debljina šperploče može biti 7, 9.5 i 11 mm, a u slučaju posebnih potreba i deblja. Ivice su ojacane aluminijumskim profilima a metalni uglovi i ćoškovi su postavljeni kao posebna zaštita i ojačanje.

 

 

Galerija proizvoda: image

Fotografije u većoj rezoluciji: