Defender

Defender je jedan od brendova Adam Hall-a, kompanije koja se bavi proizvodnjom trussova, krovova za bine, rekova, kejsova i hardvera, a takođe stoji i iza brendova Cameo, LD Systems, Palmer, BMS, Advance i mnogih drugih. PSP Elektronik je distributer svih navedenih proizvoda u Srbiji.

Proizvodi sa Defender znakom proizvode se više od 15 godina i podrazumevaju širok izbor zaštita za kablove, uključujući vođice za kablove koje se mogu smestiti u unutrašnjost drugih uređaja, pa sve do podnih zaštita za kablove na terenu koje su dovoljno snažne da izdrže prelazak kamiona. Defender zaštite u muzičkoj industriji posebno su popularne za korišćenje sa kablovima na samoj bini i oko nje, jer omogućavaju povezivanje kablova unutar zaštitnih kanala i panela i brz pristup kablovima unutar kanala.

Svi Defender proizvodi stižu iz fabrika u Nemačkoj, a asortiman je podeljen na devet linija, u zavisnosti od debljine kablova koji su obuhvaćeni, od Nano linije za najtanje kablove do Ultra Large linije zaštita za industrijske kablove prečnika čak 120 milimetara. Počevši od Nano linije, svi Defender kanalice i paneli kreirani su da sprovedu više (tri, četiti ili šest) paralelnih kablova, a primenom različitih ugaonih elemenata kablovi iz istih kanala mogu se granati u više pravaca i konstantno ostati zaštićeni. Pored profesionalnih zaštita, Defender nudi i kanale daleko povoljije cene za primenu u poslovnom prostoru koji su su otporni na gaženje. Proizvodi su dostupni u više boja kako bi bilo lakše razlikovati kablove bez otvaranja kanala, a svi kanali su antiklizni i prijanjaju na pod pod tupim uglom tako da se preko njih mogu sa lakoćom prevoziti kolica i prelaziti vozila.

Svi Defender proizvodi su veoma lagani, što olakšava transport i manipulaciju, kao i otporni na ulja, kiseline i prolivanje goriva. Jednan od interesantnih patenata vezanih za Defender proizvode je sistem za automatsko čišćenje, što znači da su svi kanali dizajnirani tako da prelazak preko njih uklanja prašinu i sitnu prljavštinu iz useka. Sve linije za kablove unutar kanala su fizički odvojene, tako da kvar ili oštećenje na jednom kablu neće uticati na ostale. Kupcima koji naruče preko 30 metara kanala ili panela Defender nudi opciju štampanja njihovog logoa na kupljenim proizvodima.

PSP Elektronik je direktni i zvanični uvoznik Adam Hall proizvoda, uključujući Defender asortiman. Prodaja Defender zaštite za kablove obavlja se putem PSP.RS sajta i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu.