LD Systems

LD Systems ozvučenje

 

LD SYSTEMS je deo ADAM HALL grupe, i za deset godina postojanja brend je stekao veoma dobru reputaciju, i pored ogromnog izazova plasiranja velikog broja artikala u ukupno 14 proizvodnih grupa. LD SYSTEMS nudi uređaje kao što su zvučnici, mikrofoni, pojačala i drugi proizvodi potrebni za muzičke nastupe i ozvučavanje prostora, pri čemu su cene izuzetno konkurentne.

LD SYSTEMS ima jednu od najkompletnijih ponuda portabilnog ozvučenja. Ovi sistemi su dovoljno snažni i kvalitetni da mogu da se nose kao portabilno zvučenje sa lokacije na lokaciju u malom automobilu ili čak ručno. Izvođačima koji često rade bez posebne tehničke podrške, kao što su ulični svirači ili DJ-evi u kafićima. Poseban tip razglasa i ujedno najoriginalnija serija LD SYSTEMS proizvoda su sistemi za razglas napajani baterijom. Reč je o integrisanoj bateriji velike snage koja omogućava preko pet sati rada, što je dovoljno za kompletnu probu i nastup.

Ponuda je veoma dobra i reč o zvučnicima prečnika drajvera od 8 do 15 inča, koji se koriste kao glavno ozvučenje u klubovima, kafićima, pozorištima i drugim objektima gde je potrebno kvalitetno fiksirano ozvučenje. LD SYSTEMS izdvaja se u ovom segmentu po veoma bogatoj ponudi, koja uključuje zvučnike snage od 80 do 800 vati sa najkvalitetnijim komponentama, aktivne i pasivne, pri čemu se nude i specifični modeli poput onih sa digitalnim procesorom ili sa Mp3 plejerom. Redni zvučnici tj. line array, mogu se nabaviti u modulu sa dva zvučnika od četiri inča i u modulu od dva zvučnika od osam inča. LD SYSTEMS potpisuje i sabvufere, i to aktivne i pasivne modele snage do 1600W i 133 dB, od najsavremenijih kompozitnih materijala, kao i od drveta, a sabvuferi su, kao i svi LD SYSTEMS proizvodi, koncipirani tako da omogućavaju lak transport i jednostavno nošenje u rukama. I u ovom segmentu možete pronaći uređaje malih dimenzija koje možete poneti na nastup bilo gde.

Ne treba zaboraviti ni LD SYSTEMS mikrofone namenjene korišćenju u studijskim uslovima i za žive nastupe. Počevši od najraširenihig dinamičkih vokalnih mikrofona, preko instrumentalnih, do setova mikrofona i kompleta za kućno snimanje, LD SYSTEMS ima sve najtraženije tipove žičnih mikrofona, uz korisne dodatke kao što su filteri i više tipova stalaka. Ipak, bežični mikrofoni su proizvodi po kojima je ovaj brend najpoznatiji. Kupci mogu birati između čak 60 kompleta, koji u osnovi imaju oko 20 različitih tipova mikrofona.

PSP Elektronik je uvoznik i diler celokupnog LD SYSTEMS asortimana, uz mogućnost nabavke bilo kog traženog proizvoda u veoma kratkom roku!

Kompletan asortiman proizvoda pogledajte OVDE