ADAM HALL

Adam Hall delovi i oprema, prodaja

PSP ELEKTRONIK je direktni uvoznik proizvoda firme Adam Hall.

Adam Hall je kompanija koja nudi preko 6500 proizvoda za podršku koncetrnoj industriji, primarno artikle za čuvanje, transport i obezbeđivanje koncertne opreme i instrumenata. PSP ELEKTRONIK je direktni uvoznik Adam Hall proizvoda, što klijentima obezbeđuje najniže cene i brz pristup celokupnom asortimanu. Adam Hall je ujedno i vlasnik nekoliko kompanija koje proizvode elektroniku, osvetljenje, pojačala i drugu opremu za podršku organizaciji scenskih nastupa i javnih događaja. Asortiman svih brendova čija roba je u ponudi Adam Hall grupe, kao što su LD Systems, Palmer PRO, Cameo, Defender, Faital Pro, Eminence Speakers, BMS Loudspeaker, Audac, Neutrik Connectors, Gravity Stands takođe je direktno dostupan kroz kanale nabavke PSP ELEKTRONIK-a.

Među profesionalcima u organizaciji scenskih nastupa Adam Hall je ipak najpoznatiji po opremi za siguran transport uređaja i instrumenata i drugoj pratećoj opremi za zaštitu tehnike (bravice, koferi, ručke, ćoškovi, uglovi), a kvalitet proizvoda u ovom segmentu prepoznat je širom sveta. Adam Hall ovu opremu proizvodi u sedištu kompanije u Nemačkoj, a glavne linije proizvoda su fitinzi za transportne kutije (flightcases), rekove kofere, sanduke i transportne kontejnere za koncertnu opremu. Kutije i rekovi za uređaje koji se u njih montiraju za vreme nastupa su takođe deo asortimana koji je moguće videti na svakom značajnijem koncertu ili drugim javnim događajima. Zaštita za kablove ovog proizvođača masovno se koristi ne samo u ove svrhe već je našla put do kancelarija i svih drugih prostora gde je potrebno vredne uređaje učiniti dostupnim i zaštićenim u isto vreme, uz maksimalno modularne elemente tako da se kablovi mogu sprovesti u svakom pravcu, uz mogućnost otvaranja na bilo kom mestu i zaštitu ne samo od gaženja već i od daleko snažnijih pritisaka.   

Veliki broj artikala koje kompanije nudi spada u red ojačanja za kutije za transport, što oštećenja čini gotovo nemogućim u normalnim uslovima korišćenja, a to su ćoškovi (kugle) za kutije, gumene nožice, protivklizni spojevi, teleskopski držači i druga oprema izuzetno dugog veka trajanja. Posebno ručke i leptir bravice ove kompanije su veoma široko rasprostranjne u muzičkom svetu već više od tri decenije. Adam Hall takođe ima odličnu ponudu aliminijumskih profila, poklopaca i šina. Kupci Adam Hall opreme po pravilu koriste i potrošni materijal ovog proizvođača, uključujući sunđeraste trake, lepkove, obeleživače, pričvršćivače kablova, trake za vezivanje kablova, delovi za zvučne kutije i druge. 

PSP Elektronik je direktni i zvanični uvoznik Adam Hall proizvoda, a prodaja Adam Hall proizvoda obavlja se putem ovog sajta i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu.