CEOPA CE-MP130P

Pojačalo Ceopa CE-MP130P 130W

Brend: CEOPA

Šifra: CE-CE-MP130P

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: 36.000 din
(€ 300,00)

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Pojačalo Ceopa CE-MP130P 130W

Audio pojačivač sa FM prijemnikom, SD karticom, USB, MIC i AUX ulazima

 

Karakteristike:

- 3 mikrofonska ulaza
- AUX izlaz za prosleđivanje signala drugim uređajima
- 100V, 70V izlazi sa konstantnim naponom za povezivanje velikog broja zvučnika
- 4 - 16 Ω standardni izlazi
- Svaki kanal ima zasebnu kontrolu
- Treble i bass podešavanje
- LED indikatori za monitoring izlaznih nivoa
- Zaštita od kratkog spoja
- Alarm funkcija
- Linijski ulaz
- FM radio
- USB slot
- SD kartica
- AUX ulaz
- Daljinski upravljač

 

Veoma svestrano audio pojačalo rek formata. Sa svojim brojnim ulazima i izlazima, nudi širok izbor za fleksibilno povezivanje u svakoj aplikaciji.

Direktno povezivanje do 3 mikrofona eliminiše potrebu za dodatnim mikserom i omogućava lako obraćanje publici ili pevanje preko matrice, dok 2 AUX ulaza omogućavaju povezivanje bilo kog izvora signala kao što su mobilni telefon, laptop računar, CD plejer itd. Zaboravili ste kabel pa ne možete da povežete spoljni uređaj? Nema razloga za brigu jer vam CE-MP130P dozvoljava da pustite muziku i sa USB memorije ili SD kartice. U slučaju da ni to nije dostupno, ovo pojačalo nudi integrisan FM radio koji je uvek odlična opcija ako pri ruci nemate spremnu plejlistu. 

Što se tiče spajanja sa zvučnicima, nude se 70V i 100V opcije koje su pogodne kada su u pitanju javni razglasi i velike audio instalacije gde se koriste veće dužine kablova. Dobri primeri bili bi supermarketi, restorani, aerodromi, šoping centri, poslovni objekti i prostori gde je potrebno kombinovati pozadinsku muziku i javno obraćanje. Pored opcije sa konstantnim naponom, tu je standardna niskoomska (1-16Ω) opcija povezivanja zvučnika.

Kontrola je maksimalno pojednostavljena, tako da se svim opcijama može upravljati preko jednostavnog prednjeg panela pojačala. Integrisani digitalni plejer na prednjoj strani uz pomoć malog ekrana i 6 dugmića pruža sve potrebne opcije kao što su pojačavanje i utišavanje, menjanje pesme, ekvilajzer itd. Uz to, tu su i fizički potenciometri za upravljanje nivoom ulaznog signala mikrofona i AUX-a, kao i bass i treble kontrola.

Nominalna izlazna snaga: 130 W
Izlazi: 70V, 100V, 4 - 16 Ω
Osetljivost ulaza: 775 mV
Frekventni raspon: 60 Hz - 15 kHz (±3dB)
Odnos signal/šum: > 70dB
THD: ≤2%(80Hz-12.5kHz)
Napon napajanja: 200 - 240 V AC, 50/60 Hz
Dimenzije: 89 x 483 x 382 mm
Težina: 11 kg