Kablovi na metar

Za profesionalce koji žele da biraju kabel koji im je potreban, tip priključka koji će instalirati i dužinu kabela, nudimo široku paletu kablova svih vrsta. Svaki tip kabela nudimo u više varijanti, a tu je i opremu za rad sa kablovima, njihovu zaštitu i obeležavanje.  

Mikrofonski kablovi, takođe široko poznati i kao balansirani audio kablovi koriste se u raznim okruženjima kao što su stejdž, studio ili instalacija. Dostupni su u raznim varijantama i prečnicima.

Gitarski kablovi, takođe poznati i kao instrumentalni ili nebalansirani audio kablovi se kao što samo ime kaže, koriste pre svega za povezivanje instrumenata. Dostupni su u raznim prečnicima i varijantama.

Kablovi za spajanje zvučnika, skretnica i zvučnih kutija sa pojačalima. Veliki izbor, različita namena. Instalacioni, za prenosna ozvučenja... Različitih poprečnih preseka, broja žica i boja.

Video kablovi bez priključaka, uglavnom se u profesionalnom okruženju koriste sa Component video priključkom. SPDIF kablovi za digitalni prenos audio signala. Veliki izbor boja.

 

DMX kablovi se koriste za kontrolu inteligentne DMX rasvete. Pored toga, isti ovi kablovi koriste se i za digitalni AES/EBU prenos audio signala. 

Multikor kablovi sačinjeni su od 2 do 64 individualna kabla sa zajedničkim završetkom. Mogu biti analogni ili digitalni a mahom se koriste za povezivanje uređaja na sceni sa glavnom mix konzolom.

Klotz mrežni kablovi najvišeg kvaliteta. Takođe poznati kao LAN i Ethernet kablovi, ovi kablovi su široko rasprostranjeni i koriste se za povezivanje svih vrsta mrežnih uređaja poput računara, kamera, audio mikseta, rasvetnih pultova, itd.

Motalice za kablove u više veličina, sa ili bez ručke za namotavanje. Čelične i plastične motalice za kablove veće ili manje savitljivosti. 

Razni elementi za zaštitu kablova. Kanalice (cablecross) za zaštitu kablova od gaženja - od pešaka, pa do kamiona. Razni modeli različite nosivosti, od 2 do 7 kanala. 

Samoskupljajući mrežasti bužiri za grupisanje, organizaciju i zaštitu kablova. Lako se postavljaju na kablove raznih prečnika. Koriste se u elektronici, automobilskoj i industriji zabave.

Vezice za kablove se koriste za grupisanje kablova prilikom instalacije, kao i pri čuvanju kablova. Širok izbor boja kako bi se grane lakše razlikovale, kao i dužina. Velika čvrstina, višestruka upotreba.

Dodatna oprema za manipulaciju kablovima, njihovo obeležavanje, skladištenje i održavanje. Kablovski uvodnici za montažu kroz zidove i prateći materijal za postavljanje kablova.