Klotz A.I.S

Klotz kablovi, prodaja

PSP ELEKTRONIK je direktni uvoznik proizvoda nemačke kompanije KLOTZ CABLES.

Klotz je brend čiji su kablovi već dugi niz godina sinonim za dobru i sigurnu vezu. KLOTZ CABLES oprema proizvodi se u Nemačkoj i to je jedini proizvođač na planeti koji uz svaki kupljeni set optičkih kablova kupcu daje i šematizovani prikaz interferencija na datom tipu kabla. Kompanija se fokusira na proizvodnju samih kablova dok konektori na njihovim kablovima uglavnom potiču od drugih proizvođača, takođe najboljih svetskih brendova, a mogu se kupiti i kablovi bez konektora (kablovi na metar). KLOTZ CABLES svoje proizvode striktno deli na Pro Consumer liniju, tj. one koji se koriste za muziku  i Pro AVM (audio-video-multimedia) liniju, koji se koriste za druge namene, poput medijskih produkcija i biznis aplikacija. Iako su razlike između kablova i prateće opreme za muzičku i biznis namenu veoma male, KLOTZ CABLES uporno naglašava ovu distinkciju jer želi da muzički kablovi budu što bolji u svojoj specifičnoj sferi, dok su Pro AVM kablovi okrenuti opštoj nameni.  


Pro Consumer - Segment čini širok dijapazon kablova za muzičare, bendove, orkestre, snimanje u studiju i scenske nastupe. Linije kablova kao što su Titanium i LaGrange osvojile su brojne nagrade u muzičkoj industriji, a osim premium opreme tu su i linije kablova povoljnije cene. Proizvodnja svih kablova se kompjuterski vodi i kontroliše uključujući rigorozno testiranje. Ponudu gotovih kablova čine gitarski kablovi i mikrofonski kablovi, kablovi za ozvučenje i spajanje uređaja uz posebne linije proizvoda za DJ nastupe kao i za kućnu audio tehniku. Pro Consumer segment čine i loom kablovi za digitalno (XLR i D-Sub) ili analogno za povezivanje velikog broja uređaja i instrumenata, a najvažniji prateći proizvod su Multicore sistemi za povezivanje instrumenata na sceni sa miksetama i drugom opremom. Kupcima koji žele da koriste konektore po svom izboru ponuđeni su bulk kablovi bez konektora. Konačno, tu je i širok izbor opreme za zaštitu, menadžment i čuvanje kablova.

Pro AVM - Drugu polovinu KLOTZ CABLES proizvoda čine kablovi i oprema za TV i radio produkciju, prodajne, ugostiteljske i sportske objekte, te za korišćenje na javnim događajima koji nisu muzičkog tipa (skupovi, konferencije, svečanosti, itd). Za audio produkciju ponuđeni su kablovi sa ili bez konektora za mikrofone, studijsku opremu i ozvučenje uz izbor XLR, Jack, Cinch, DIN, Speaker i Multipin konektora. Multicore sistemi, prilagođeni AVM nameni, prisutni su i u ovom segmentu, uz zatim konektorske i patch panele.  Video kablovi za sve standarde, od tradicionalnog S-Video do savremenih kompozitnih, Digital video i HD camera kablova su odličan izbor kako za amatere tako i za profesionalce, a posebnu grupu čine kablovi za kontrolu osvetljenja sa Harting ili Socapex konektorima. KLOTZ CABLES je lider u proizvodnji optičkih kablova, a u istraživanje i unapređivanje proizvodnje u ovom segmentu kompanija ulaže posebne napore. Optički kablovi takođe se mogu nabaviti sa ili bez konektora a dele se na POF (plastic optical fiber), FO (fiber optics), FO simplex/duplex/breakout i FO mobilna rešenja. Ponudu zaokružuju kablovi za rad sa sistemima koji uključuju i wireless uređaje, antenski kablovi i kablovi za napajanje, uz dodatnu opremu za postavljanje i čuvanje kablova. Prodaja proizvoda ove firme se vrši direktno u maloprodajnim objektima ili putem portala PSP.RS.

www.klotz-ais.com