LED svetla komplet

 

KOMPLETNO LED OSVETLJENJE PO NEVEROVATNOJ CENI!

20% popusta za komplet od dva seta reflektora, dva stalka, pedale i daljinski upravljač!

Nabavite sve što je potrebno da opremite klupsku svirku i da napravite dobru atmosferu na velikim proslavama! Uštedite 28.000 dinara kupovinom ovog kompleta i budite uvek spremni za šou za samo pet minuta.

 

Komplet LED svetla

CENA KOMPLETA: 187.962 159.417 dinara 

U velikoj ponudi Cameo Light LED reflektora model Multi PAR 3 izdvaja se velikom jačinom svetla i upečatljivim bojama, što ga čini odličnim za korišćenje na svirkama, kako na otvorenom prostoru tako i u klubovima, i to bez obzira da li postoji drugo osvetljenje.

Sa dva kompleta reflektora, koja se tipično postavljaju levo i desno od bine/podijuma, ne morate da brinete o svetlu na koncertu, jer ovi reflektori su istovremeno glavno osvetljenje i set specijalnih efekata. Takođe, više ne morate da brinete ni o opremljenosti lokacije, jer imate i svoja postolja, tako da možete idealno da pozicionirate dva kompleta reflektora jedan u odnosu na drugi i reflektore u odnosu na pozornicu.

Svaki od četiri reflektora se nezavisno pomera, što omogućava fantastične efekte. Svetla se mogu programirati putem DMX protokola, kontrolisati putem pedala i daljinskog upravljača ili podesiti da rade u nekom od automatskih modova, uključujući mod reagovanja na muziku.

Ne propustite priliku da po akcijskoj ceni nabavite ovaj izuzetni komplet!

Detaljnije o Cameo Multi PAR 3 reflektorima  *  Detaljnije o Adam Hall nosaču  *  Detaljnije o Cameo PAR nožnom kontroleru 

Pozovite nas ukoliko želite na naručite ili imate pitanja.