Neutrik

Neutrik konektori, adapteri, prodaja

PSP Elektronik nudi najveći izbor i najbolje cene Neutrik konektora i adaptera u Srbiji

Neutrik je vodeći svetski proizvođač konektora profesionalne klase koji se koriste u muzičkoj industriji, filmskoj i TV produkciji, kao i u svim drugim sektorima gde se traži maksimalna pozdanost pri povezivanju  multimedijalnih uređaja.  Reč je o kompaniji iz malenog Lihtenštajna koja ima ogranke, ne samo prodajne, već i  proizvodne, u četiri evropske zemlje, zatim u Japanu, Hong–Kongu i Sjedinjenim Državama. Neutrik snabdeva konektorima svetsko tržište već više od 35 godina, a ključni segmenti asortimana su XLR konektori, SpeakON konektori, PowerCON konektori, pač polja i BNC konektori.  Međutim, ove vrste proizvoda ne pokrivaju ni 10% ukupne ponude, koja podrazumeva i konektore za optičke kablove, zvučnike, telefone, zatim RF konektore i mnoge druge, kao i širok asortiman konektora za povezivanje IT opreme, odnosno multimedijalnih uređaja koji koriste najraširenije IT konekcije. Tu spadaju Ethernet, HDMI, USB, svi video konektori (DisplayPort, VGA i DVI), zatim firewire i drugi. Tu je i veliki izbor adaptera za sve nabrojane standarde, tako da generalno važi pravilo da koji god konektor tražite, možete se osloniti na Neutrik.

Kompanija je vlasnik izuzetno velikog broja patenata na ovom polju i trudi se da prva na tržište izbaci svoje modele konektora čim se novi standardi pojave na uređajima, tako da i oni koji uvek rade samo sa najnovijom opremom uvek mogu da računaju na Neutrik. Njihovi proizvodi dostupni su u 99 zemalja sveta, direktno se prodaju u 80 zemalja, a kompanija revnosno prati upotrebu svojih proizvoda među krajnjim korisnicima, posebno kada je reč o poznatim muzičarima i drugim zahtevnim klijentima. Ova privrženost ide tako daleko da se redovno objavljuju izveštaji sa svih koncerata na kojima je korišćena Neutrik oprema, sa istom posvećenošću sa kojima to inače rade npr. proizvođači gitara, iako je reč samo o "običnom" konektoru.

O kvalitetu Neutrik proizvoda dovoljno govori podatak da su proizvodni pogoni na lokacijama najpoznatijim u svetu po fabrikovanju ultra high–tech robe, kao što su Švajcerska ili Japan. Svako ko je ikada radio sa raznovrsnom tehnikom zna da su konektori najčešća slaba tačka u svim sistemima, a uz Neutrik to je upravo obrnuto – oni postaju najjača karika.

PSP Elektronik je ovlašćeni diler Neutrik proizvoda u Srbiji, a svi Neutrik konektori, uz garantovano najbolje cene, najbržu isporuku i punu garanciju, dostupni su putem psp.rs sajta, bez obzira da li su trenutno ulistani na stanju. Direktna prodaja Neutrik konektora obavlja se i u našim prostorijama u Novom Sadu.

www.neutrik.com