Opšti uslovi kupovine

 

Uslovi kupovine u maloprodajnom objektu

U maloprodajnom objektu plaćanje je moguće izvršiti gotovinom i platnim karticama. Uz naznaku, moguće je i izdavanje gotovinskih računa za firme.

Način i uslovi internet kupovine

Kupovina preko interneta može se izvršiti i bez registracije naloga jednostavnim popunjavanjem forme sa ličnim podacima. Prilikom internet kupovine, plaćanje se može izvršiti uplatom na račun ili pouzećem. Preuzimanje robe može se izvršiti u našem maloprodajnom objektu u Novom Sadu, ili vam istu možemo poslati brzom poštom.

Plaćanje preko računa

Ukoliko ste prilikom online porudžbine kao način plaćanja odabrali opciju “uplatnica”, šaljemo vam predračun na email adresu. Uslovi plaćanja, važnost predračuna i vreme isporuke definisani su na svakom predračunu. Standarno, valuta plaćanja je avans, dok je važnost predračuna između 2 i 7 dana. Rok isporuke varira u zavisnosti od dostupnosti i dobavljivosti robe.

Broj računa za uplatu je 170-0030027046000-36, UniCredit Bank Srbija a.d.

Ukoliko se plaćanje ne izvrši u roku koji je naveden kao važnost predračuna, predračun se smatra nevažećim. Nakon evidentirane uplate, robu vam šaljemo brzom poštom ili je možete preuzeti u našem maloprodajnom objektu.

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja gotovinom, celokupan iznos po vašoj porudžbenici plaćate kuriru prilikom isporuke (+ troškovi dostave), ili robu lično preuzimate u maloprodajnom objektu.

Dostupnost artikala, način i cena isporuka

Dostupnost je navedena za svaki artikal na web sajtu. Za artikle koje trenutno imamo na stanju, odnosno kod kojih je u opisu navedeno “na lageru”, rok isporuke je do 7 radnih dana. Za artikle kod kojih je u opisu navedeno “proverite dostupnost”, kontaktirajte nas i saznaćemo kada mogu biti isporučeni.

Isporuka u Srbiji

Isporuku robe u Srbiji vršimo kurirskom službom.

Isporuka u inostranstvu

Kako bismo za naše kupce iz inostranstva obezbedili najbolji i najekonomičniji način isporuke, molimo vas da nas kontaktirate na office@psp.co.rs kako bismo vam ponudili najbolje rešenje u zavisnosti od zemlje u koju se isporuka vrši.

Reklamacije i povraćaj robe/sredstava

Ukoliko dođe do opravdane reklamacije nekog od kupljenih proizvoda, PSP Elektronik će u najkraćem roku zameniti proizvod novim ili izvršiti povraćaj novca.

Ukoliko prilikom isporuke korisnik ima primedbu na isporuku ili nije saglasan sa isporukom paketa, korisnik primalac pošiljke raspolaže pravom da odbije uručenje paketa i obrati nam se povodom reklamacije pismenim putem.

Ukoliko je korisnik izvršio plaćanje gotovinski preko kurirske službe ili uplatom putem poštanske uplatnice / tekućeg računa, sredstva će biti vraćena u dogovoru sa korisnikom na tekući račun korisnika.

Za sve reklamacije obratite se na telefon 021 520 907 ili na email office@psp.co.rs

Odustajanje od kupovine na daljinu

Kupac ima pravo da se predomisli (jednostrano raskine ugovor), odnosno odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana isporuke robe i to bez navođenja razloga za odustanak, uz obavezu popunjavanja obrasca Izjava o odustanku od ugovora.

Preuzmite obrazac za odustajanje od kupovine ovde