Ozvučenje za komercijalne objekte

NEVIDLJIVI ZVUK – NAJVIŠI STANDARD U UREĐENJU ENTERIJERA

PSP ELEKTRONIK PREDSTAVLJA VAM LD SYSTEMS ZVUČNIKE ZA UGOSTITELJSKE I KOMERCIJALNE OBJEKTE

Ako učestvujete u procesu uređenja enterijera u novim ili renoviranim objektima, bilo kao vlasnik, menadžer, arhitekta, izvođač radova ili konsultant – želimo da vam skrenemo pažnju na novu liniju proizvoda u ponudi PSP Elektronik-a: zvučnike za instalaciju brenda LD SYSTEMS.

LD SYSTEMS je deo ADAM HALL grupe, i testovi koje smo sproveli pokazali su da ih odlikuje istinski ADAM HALL kvalitet.

 

Tržištu u Srbiji i regionu, kao direktni uvoznik, PSP Elektronik nudi kompletnu gamu LD SYSTEMS zvučnika iz CONTRACTOR SERIJE. Zvučnici za instalaciju koriste se u tržnim centrima, hotelima, restoranima, prodavnicama, igraonicama i drugim objektima gde je poželjno obezbediti zvuk koji se dobro čuje i ravnomerno rasprostire, pri čemu se ne traži veoma velika snaga, niti da zvučnici budu robusni i da privlače pažnju, kao što je to slučaj u klubovima i nekim kafićima.

Zvučnici iz CONTRACTOR serije ne samo da ispunjavaju ove zahteve, već se izdvajaju i veoma visokim kvalitetom reprodukcije, kao i dizajnom koji se savršeno uklapa u moderne enterijere. U ponudi su modeli koji se ugrađuju u tavanice i zidove, kao i monitori malih dimenzija, a bez obzira na tip zvučnika sve ih odlikuje izuzetno laka instalacija.

Jednostavno rečeno, ovde se radi o proizvodima sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, jer po istoj ceni po kojoj ste do sada mogli da instalirate zvučnike osrednjeg kvaliteta, sada možete nabaviti zaista vrhunske modele, pri čemu će LD SYSTEMS zvučnici garantovano trajati duže od tipova koje ste do sada koristili, što je posebno važno za modele koji se ugrađuju u zidove i tavanice. 

 

 

Možete birati između ukupno 26 modela zvučnika, među kojima su:

- parovi standardnih monitora sa woofer-om od 4" i 5.25", snage 20 W i 30W;

- single okrugli zvučnici za ugradnju u zidove i plafone sa woofer-om od 5.25" i 6.5", snage 40W i 60W;

- ultratanki zvučnici za instalaciju na zidove, koje ćete zbod debljine ispod 4cm lako instalirati i na mesta koja nisu posebno pripremljena;

- single okrugli zvučnici bez rama, kod kojih rešetka nije vidljivo perforirana, tako da se ne primećuju na belim zidovima;

- subwoofer za ugradnju u zid sa drajverom od 10";

- zvučnici za spoljašnju upotrebu;

 

Pogledajte kompletnu ponudu LD SYSTEMS zvučnika iz CONTRACTOR serije
Za sva pitanja osoblje PSP Elektronika stoji vam na raspolaganju sedam dana u nedelji.