Pipe and drape

PIPE&DRAPE

ZAVESE I KONSTRUKCIJE ZA ENTERIJERE

Prilagodite svaki prostor potrebama događaja koji organizujete. Modularnim konstrukcijama i zavesama mogu se prekriti zidovi i plafon celih hala za 2-3 sata, dok se sajamski štand ili prostor za koktel zabavu mogu urediti za samo 30 minuta.

 

 proslave      sajmovi      prezentacije      koncerti      izložbe      korporativni događaji

 

PIPE&DRAPE sistemi omogućiće vam da planirate događaje koji nisu ograničeni izgledom prostora i kreirate prijatan enterijer bilo gde, umesto da iznajmljujete skupe sale. Bilo da vam je potrebno samo desetak metara zavesa da uredite jednu binu ili peko stotinu metara za opremanje cele sale, PIPE&DRAPE sistemi otvaraju izuzetne mogućnosti, pri čemu će se svaki komplet koji nabavite isplatiti već posle nekoliko organizovanih događaja.

 

PIPE & DRAPE: BRZO I JEDNOSTAVNO

 

 

Pogledajte kompletan PIPE&DRAPE asortiman na našem sajtu.

 

Kombinovanjem sa svetlima u boji, moguće je stvoriti fascinantne enterijere, bilo da želite da postignete svečani izgled, privučete posetioce na štand ili stvorite atmosferu za zabavu. Na konstrukcije je moguće postaviti najrazličitije uređaje, od svetala i ozvučenja do kamera, uz veliku nosivost i pouzdanost. Za dodatno ukrašavanje već uređenog prostora možete koristiti lagane, delimično prozirne zavese svetlih boja, dok za postizanje uniformnosti možete koristiti teže zavese zagasitih nijansi.

Zavese imaju posebno važnu ulogu u zvučnoj izolaciji. Postavljanjem zavesa unutar objekta u kome je u toku koncert nivo buke van objekta biće značajno smanjen, a moguće je čak i pregraditi jedan objekat na više sekcija tako da se u svakoj sekciji koristi ozvučenje umerene snage bez mešanja zvuka. Zavese na bini čine da govor koji se prenosi sa mikrofona bude jasniji, jer nema odbijanja zvučnih talasa. Za stvaranje okruženja pogodnog za snimanje koriste se teže zavese koje upijaju zvuk, a kada je prostor projektovan za izvođenje muzike, akustiku ćete sačuvati tankim zavesama.

 

U ponudi PSP Elektronik-a su PIPE&DRAPE sistemi holandskog proizvođača Farrows, čiji se proizvodi mogu videti na najprestižnijim evropskim festivalima, sajmovima i dodelama nagrada. Kombinacijom LED svetala i Farrows konstrukcija moguće je opremiti bilo koji prostor tako da izgleda bolje od hotelskih sala, i to za samo delić cene koju biste inače platili.

 

Farrows elementi daju vam izuzetnu slobodu prilikom dizajna enterijera i planiranja događaja.

 

 Visina konstrukcije do 6m

 Razmak između stubova do 4.9m

 Bezbroj kombinacija elemenata

 Veliki izbor boja

 Laka montaža opreme na konstrukciju

 Odličan efekat u kombinaciji sa osvetljenjem

 

Artikli na sajtu čine osnovnu ponudu Pipes & Drapes grupe proizvoda i adekvatni su za raznovrsne instalacije. Ukoliko imate specifične zahteve, sve proizvode iz Farrows asortimana možemo vam isporučiti u roku od 10 dana.