Pravljenje kablova svih tipova

Izrada kablova svih tipova

 

VAŠA MUZIČKA OPREMA ZASLUŽUJE NAJBOLJE KABLOVE

 

Iako bismo najradije zaboravili na te trenutke, svi smo bili u situacijama kada su nam loši ili dotrajali priključci ili kablovi onemogućili da dovršimo posao, da uradimo šta smo zamislili ili da izvedemo živi nastup. Iako su kablovi čest izvor frustracije, to je samo zato što sami zanemarujemo ovaj deo produkcije. PSP Elektronik je tu da vam pomogne da zauvek zaboravite na probleme sa kablovima – tako što ćemo, po najboljoj ceni – NAPRAVITI KABLOVE SA PRIKLJUČCIMA PO VAŠIM SPECIFIKACIJAMA.

Nije nimalo lako pronaći fabrički kabl sa priključkom ili više priključaka koji odgovara konkretnim potrebama svakog korisnika. Bilo da je reč o instrumentalnim, zvučničkim, mikrofonskim ili kablovima za audio i video komponente, u našem asortimanu je preko 50 tipova priključaka, preko 20 tipova kablova i preko 20 tipova adaptera koje možete kombinovati po želji, pri čemu za svaki tip kabla ili priključka možete birati između dva ili više proizvođača.

Ovako dobijeni kablovi sa priključcima mogu biti do tri puta jeftiniji od fabričkih kablova sa priključcima iste vrste.

PSP Elektronik poseduje najkvalitetniju opremu za izradu kablova, koja nam omogućava da radimo sa multikor i drugim kompleksnim kablovima, a svaki napravljeni kabl je testiran na odgovarajućoj opremi. PSP Elektronik garantuje za kvalitet izrade.

 

Pogledajte izbor priključaka i adaptera                  Pogledajte izbor kablova                  Pogledajte izbor kablova sa priključcima