Beyma

Acustica Beyma je španska kompanija koja od 1969.  godine proizvodi drajvere za zvučnike vrhunskog kvaliteta i danas je jedno od najprepoznatljivijih imena među dizajnerima custom zvučnika, planerima ozvučenja u zatvorenim objektima ali i među ljubiteljima dobrog zvuka u automobilima, budući da je Beyma ujedno i vodeći proizvođač auto zvučnika. Kompanija je bazirana u Valensiji, a čak  27% zaposlenih čine razvojni timovi, tako da svaki proizvod koji se pojavi na tržištu sadrži nova rešenja, novu elektroniku ili materijale, a sama kompanija vlasnik je velikog broja patenata.  Beyma drajveri prodaju se u preko 80 zemalja, i u velikoj meri postali su referentni u svojim nišama, što je najveći mogući uspeh za svaku kompaniju koja proizvodi visokotehnološke uređaje.

Ponuda Beyma drajvera za zvučnike je izuzetno obimna, jer uključuje priizvode različitih dimenzija, namena i performansi. Među njima su drajveri za instrumente, prilagođeni specifičnostima gitara, klavijatura ili bubnjeva, zatim tviteri koji daju tonove visoke  frekvencije i koriste se kao studijski monitori, kao i drajveri za veoma visoke tonove promera jednog ili dva inča koji daju finoću zvuka kompleksnim zvučnim kutijama. Tu su, dalje, drajveri za line array zvučnike, tip zvučnika koji je najizazovniji za custom sklapanje, potom horne i elektronika, što su takođe nezaobilazni delovi custom zvučnika, kao i neprevaziđen izbor  vufera veličine od pet pa sve do 21 inča, ukupno preko 50 modela. Većina manjih Beyma drajvera, kakvi se koriste za kućne uslove ili klubove, veoma su pristupačne cene, što pruža veliku slobodu i veliko zadovoljstvo po obavljenom poslu svakome ko izrađuje custom zvučnike.

PSP Elektronik obezbedio je za vas najpovoljnije cene za Beyma komponente za zvučnike, budući da je naša kompanija direktni uvoznik i diler kompletne Beyma game proizvoda. Beyma drajveri koji su u našem veb šopu već ulistani su oni koji su na stanju, dok bilo koji Beyma proizvod možemo da uvezemo u roku od 10 dana. Prodaja Beyma zvučnika obavlja se putem psp.rs sajta i u našem centru u Novom Sadu.

www.beyma.com