Eurolite

Iako bi se po nazivu reklo da se radi o evropskom proizvođaču, Eurolite je kanadska kompanija. Svrstava se u red pionira modernog osvetljenja u domovima i komercijalnim objektima, a postoji već nešto više od četvrt veka. Eurolite najpoznatiji je po prodaji kućnog i kancelarijskog osvetljenja, putem globalne online prodavnice, zatim dizajniranju rešenja za velike kompanije, koje poveravaju kanađanima opremanje celih poslovnih kompleksa, kao i svetlosnim instalacijama u objektima poput pozorišta i stadiona. Eurolite nije tipičan proizvođač, već uglavnom trguje i instalira osvetljenje koje nabavlja od velikog broja drugih kompanija, uključujući prestižne italijanske dizajn studije, koji ne razvijaju sopstvenu prodajnu mrežu već se oslanjaju na eksperte iz oblasti osvetljenja, kao što je Eurolite, da kupcima preporuče i dobave njihove proizvode, prvenstveno skupocene lustere i lampe.

Sa stanovišta podrške muzičkoj i koncertnoj industriji, objektima koji organizuju scenske nastupe i ugostiteljskim objektima, Eurolite je dobavljač kojeg možemo preporučiti u nekoliko domena. Prvo, poseduje izuzetno kvalitetna rešenja za osvetljavanje ugostiteljskih objekata, bilo da je to suptilno osvetljenje u kafićima ili je reč o ekstravagantnim lampama koje se mogu koristiti u noćnim klubovima.

Posebno je dobra ponuda LED svetala koja su uvučena u horizontalne površine, kao i malih lustera, tzv. pendanta. Takođe, Eurolite nudi izuzetno kvalitetne i lepe lampe koje daju usmereno osvetljenje, što je alternativa za popularne parke.

PSP Elektronik je ovlašćeni distributer Eurolite proizvoda, uz veliki broj artikala koji su trenutno dostupni. Prodaja Eurolite osvetljenja obavlja se putem PSP.RS sajta i u PSP Elektronik centru u Novom Sadu.