Shure

Shure je jedna kompanija sa najvećim pedigreom u celokupnoj industriji muzičke tehnike. Ovaj proizvođač bio je jedan od prvih koji je dvadesetih godina prošlog veka ponudio rezervne delove za radio aparate, a kada su radio aparati postali dovoljno robusni da se više nisu često kvarili, ova američka kompanija fokusirala se na mikrofone, i na tom polju je i dalje svetski lider. Prvi legendarni Shure mikrofon bio je Model 55, a zahvaljujući dobroj reputaciji firme u predradnim godina, Shure je dobio zadatak da izrađuje mikrofone za vojnu namenu tokom II svetskog rata. Čak i posle rata Shure je nastavio da poštuje visoke vojne standarde u proizvodnji svih svojih uređaja.

Shure stoji i iza prvih bežičnih mikrofona, koji su uvedeni 1956. godine, a prvi modeli koji su masovno korišćeni i takođe spadaju u red Shure legendi bili su bežični mikrofoni SM57 i SM58. Sledeća revolucija dogodila se kada je Shure predstavio prvi bežični mikrofon za izvođače koji se nosi sa slušalicom na uvetu, nešto na što smo danas svi navikli, ali što je 1991. godine bila velika inovacija.
 
Tokom proteklih decenija Shure je paralelno sa uspešnim linijama mikrofona razvijao i paletu monitoring opreme, mikseta, slušalica, radijske opreme i druge tipove proizvoda, uz odličan balans između kontinuirane prodaje provernih uređaja i uvođenja novih tehnologija, da bismo danas dobili jednu od najbolje zaokrženih ponuda u industriji muzičke tehnike, koja uključuje:

- Žične mikrofone: vokale, instrumentalne, orkestarske, ultraportabilne, studijske, radijske i druge. Iako je Shure veoma posvećen bežičnim mikrofonima, ovo je polje na kome i dalje uživa najveći prestiž.
- Bežične mikrofone i prateću opremu, takođe podeljene na instrumentalne, govorne, hedset i kombinovane, uz dodatnu podelu, SM i BETA linije, pri čemu poslednja sadrži najprefinjenije proizvode.
- Slušalice. Shure je prepoznaljiv po velikom izboru bubica za profesionalnu namenu, uz veliki broj specifičnih modela, a tu je i nekoliko linija studijskih slušalica klasičnog dizajna za monitoring i montažu. Posebna klasa proizvoda su monitoring slušalice za izvođače.
- Miksete, prvenstveno za veći broj mikrofona, kao i celokupne sisteme za korišćenje većeg broja mikrofina (za sale za sastanke i slične namene).
- Opremu za medije, uključujući sve od mikrofona za kamere do pametnih studijskih miksing sistema.

PSP Elektronik nudi sve najtraženije aktuelne modele SHURE mikrofona, a u prilici smo i da velikom brzinom i po odličnim cenama nabavimo svu SHURE opremu.