Rasveta

Kompletna ponuda osvetljenja za scenske nastupe na otvorenom i u zatvorenom prostoru. DMX kontrolisani svetlosni efekti sa velikim brojem programa. Rasveta za koncete, pozorišta i sve tipove javnih i ugostiteljskih objekata. 

 

LED reflektori su odličan izbor za bilo koji događaj, koncert, instalaciju ili rental. Izaberite savršeno svetlo za vaše potrebe iz široke palete uređaja kao što su LED PAR, spot, wash, strob, studijska ili pozorišna svetla.

Pozorišna, studijska i TV rasveta najčešće podrazumeva rasvetna tela sa fresnel sočivom i klapnama za usmeravanje svetlosnog snopa. Ovakvi uređaji najčešće imaju podešavanje zuma i lako podešavanje ugla. 

Moderan Light Show je nezamisliv bez roto glava. Veoma funkcionalan i svestran uređaj, LED Moving Head dodaje novu dimenziju i dinamiku vašem događaju uz intenzivne boje, goboe, prizme i druge efekte. 

Laseri su veoma efikasni svetlosni efekti koji doprinose stvaranju vrhunske atmosfere i podižu događaj na sasvim novi nivo. Primenu nalaze na velikim koncertima, DJ nastupima i u noćnim klubovima.

Svetlosni efekti za scenske nastupe - od onih jednostavnih poput lasera i disko kugli do složenih sistema koje pokreću posebni računari i koji su najsufisticiranji element celokupnog scenskog nastupa.

Profesionalna oprema za kontrolu osvetljenja na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Kontrole u našoj ponudi su veoma portabilne i mogu se povezati na računar ili funkcionisati bez računara.

Spliteri za sprovođenje DMX signala do više uređaja i konverteri mrežnog signala u DMX. Uređaji čiji portovi mogu biti ulazi ili izlazi sa podrškom za više standarda.

Fog, haze i wind mašine. Mašine za dim sa DMX kontrolom, mašine za maglu koje pojačavaju intenzitet svetlosnih efekata, mašine za maglu sa LED svetlima. 

Fluidi za fog, haze, snow, bubble mašine. Različitih gustina i vremena zadržavanja. Izuzetno kvalitetne tečnosti na bazi vode.

Dodaci za lakši rad, pribor za rukovanje i održavanje osvetljenja. Uključuje komponente koje se nadograđuju na kontrolne table za osvetljenje, pribor za brigu o svetlima i drugu dodatnu opremu.