Rentiranje muzičke opreme

RENTIRANJE MUZIČKE OPREME

Bine, krovne konstrukcije (roof) ozvučenje, rasveta

PSP Elektronik iznajmljuje (renta) kompletnu opremu za organizovanje koncerata i drugih javnih nastupa, kao i profesionalnu studijsku tehniku. Preko dvadeset produkcijskih kuća i koncertnih agencija u Srbiji u potpunosti se oslanja na PSP Elektronik za nabavku konstrukcija za podizanje bina, ozvučenje, svetlo, pojačala - ukratko sve što je potrebno za organizovanje događaja vrhunskog kvaliteta. 

Među našim stalnim klijentima su i TV produkcije, pozorišta, klubovi, hoteli, ali i veliki broj organizatora kućnih žurki i organizacija civilnog društva, tako da nije važno da li su vaše potrebe male ili velike, važno je samo da imate dobru ideju, a mi smo tu da obezbedimo sav potreban hardver.

Svaki artikal na sajtu može se iznajmiti, pri čemu je cena iznajmljivanja na jedan dan oko stotinu puta niža od cene za koju možete kupiti proizvod. To čini rentiranje muzičke opreme idealnom opcijom pri korišćenju uređaja koji će vam biti potrebni relativno retko, dok je uređaje koje ćete često koristiti svakako bolje kupiti. Upravo zato većina naših klijenata koji koriste uslugu rentiranja jesu i najverniji kupci vredne opreme, jer balansiraju između fleksibilnosti rentiranja i dugoročnih investicija u opremu.

Iznajmljivanje mikseta, kontrola za svetlo, pojačala i druge kompjuterizovane opreme se posebno preporučuje jer ova oprema brzo evoluira, tako da klijenti koji rentiraju opremu imaju priliku da konstantno koriste nove modele, umesto da ulože velike iznose u uređaje koji će za nekoliko godina možda već biti prevaziđeni. 

Priliku da iznajmljuje opremu ima svako pravno lice, pri čemu klijenti dobijaju vremenom sve povlašćeniji status, tako da agencije i produkcije sa kojima razvijemo kvalitetnu saradnju mogu da računaju na povlašćene cene, pa čak i naručivanje opreme za potrebe rentiranja koja nije trenutno na stanju. 

Zahtev za iznajmljivanje opreme možete uputiti i ne navodeći konkretne modele uređaja, već i putem detaljnog opisa potreba kojima oprema mora da odgovori, a mi ćemo za vas sastaviti listu uređaja koji ispunjavaju te uslove, uz više cenovnih i tehnoloških varijanti.

Zahtev možete uputiti popunjavanjem ovog formulara. Odgovor ćete dobiti u roku od 24 sata.