Sve kategorije

Kompletna ponuda osvetljenja za scenske nastupe na otvorenom i u zatvorenom prostoru. DMX kontrolisani svetlosni efekti sa velikim brojem programa. Rasveta za koncete, pozorišta i sve tipove javnih i ugostiteljskih objekata. 

 

Profesionalna audio oprema koja zadovoljava najzahtevnije korisnike, uključujući muzičke produkcije, restorane, organizatore festivala, DJ-eve, muzičare i pozorišta. Nudimo isključivo proizvode brendova kojima veruju profesionalci, a svi su višestruko testirani u najzahtevnijim scenskim uslovima.

PSP Elektronik je lider u Srbiji po ponudi elemenata za gradnju koncertnih bina i drugih montažnih konstrukcija. Materijal je visokog kvaliteta, a trusovi su aluminijumski, što garantuje veću nosivost i fleksibilnost. U ponudi su i svi elementi za finalizaciju bina – podovi, ograde, plaftorme, itd.   

Izuzetno veliki izbor metalnih i plastičnih delova za izgradnju i reparaciju zvučnih kutija, kofera, sanduka i rekova za transport i čuvanje opreme. Nudimo preko 100 tipova bravica, nožica, ručki i drugih proizvoda, a svi su izuzetnog kvaliteta i renomiranih brendova. 

Rigging jednom rečju označava opremu za podizanje, kačenje i zatezanje tereta i tu spadaju proizvodi kao što su čekrci, španeri, gurtne, karabinjeri, kuke i specijalizovani pribor za montiranje koncertne rasvete i zvuka. 

 

Za profesionalce koji žele da biraju kabel koji im je potreban, tip priključka koji će instalirati i dužinu kabela, nudimo široku paletu kablova svih vrsta. Svaki tip kabela nudimo u više varijanti, a tu je i opremu za rad sa kablovima, njihovu zaštitu i obeležavanje.  

Priključci ili konektori za samostalnu ugradnju i zamenu na kablovima u puno varijanti za sve postojeće standarde. Pravi ili pod uglom, šasijski i kablovski. Audio, video, DMX i napojni konektori i oprema.

Pribor za lakši, brži i sigurniji rad sa audio i drugom opremom. Proizvodi kao što su zaštitne torbe, transportna kolica, trake za obeležavanje i lampe za razne namene.

Stalci za audio opremu svih tipova, od stonih mikrofonskih stalaka do teleskopskih vinčera nosivosti više stotina kilograma. Praktični podešavajući stalci za zvučnike, mikrofone, instrumene, multimedijalne uređaje, itd. 

Gotovi kablovi različitih dužina i stepena robusnosti, koji su zahvaljujući visokom kvalitetu pogodni kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. Pored kablova za audio tehniku kao što su zvučnički, instrumentalni, mikrofonski i optički, nudimo i napojne kablove.