ChamSys MagicQ Mini Wing

Kompaktni USB kontroler za upravljanje svetlom. 10 Playback-ova, 1 DMX univerzum.

Brend: ChamSys

Šifra: CHS-0200-0003

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena rentiranja: 12.50 EUR/dan

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Cena za rentiranje je bez uračunatog PDV-a

Kontrola za DMX rasvetu ChamSys MagicQ Mini Wing

Kompaktni USB kontroler za upravljanje svetlom (dongl-a). 10 Playback-ova, 1 DMX univerzum.

MagicQ Mini Wing je moćni USB kontroler koji se povezuje na računar, u cilju lakše kontrole rasvete, videa i LED-a preko MagicQ PC Softvera. Navedeni softver radi pod Windows, Linux ili OSX platfomama. Softver je besplatan i svih 64 univerzuma su slobodni za korišćenje.

Mini Wing je najmanji u MagicQ proizvodnoj paleti, dizajniran za reprodukciju MagicQ programa. Prvenstveno je namenjen za instalacije, gde se svetlo programira jednom i retko menja, odnosno gde se isprogramira sa drugom ChamSys konzolom, a njime reprodukuje. Takođe se može koristiti u "live" programu ili kao "back up" za veće konzole.

Mini Wing poseduje jedan direktni DMX izlaz, dok se ostali univerzumi mogu koristiti putem Ethernet-a. Povezivanje na računar se vrši putem USB kabela, preko kojega se i napaja, tako da mu nije potrebno spoljno napajanje. 

MagicQ PC softwer je isti softver koji se koristi u svim MagicQ uređajima, kao u konzolama tako i na računarima bez obzira pod kojom operativnom platformom se koriste, omogućavajući da se šou napravljen na jednom uređaju može koristiti na bilo kom uređaju MagicQ serije. Šou se može preneti putem mreže na drugi MagicQ uređaj ili upotrebom standardnog USB memorijskog stika. Softer poseduje moćni interfejs za kontrolu intiligentne rasvete, medija servera i poseduje ugrađen "pixel matrix". 

MagicQ PC Mini Wing je izuzetno moćna PC bazirana konzola idealna za upotrebu u pozorištima, klubovima i mestima gde je potrebno vršiti kontrolu svetla, videa i LED-a. Mini Wing se isporučuje sa plastičnim koferom, a obzirom na njegovu malu težinu i male dimenzije je idealan za sve korisnike koji putuju. Sa moćnim softverom koji ga prati u kombinaciji sa pravim potenciometrima i tasterima i direktnim DMX izlazom, pruža velike mogućnosti i predstavlja se na tržištu kao jedinstveno rešenje.

Napomena: ispručuje se u plastičnom koferu.

Univerzuma: 64
Kanala: 32768
Broj uređaja: do 32768
Cue-ova: 5000
Cue stack-ova: 2000
Paleta: 3096
Grupa: 5000
Broj programa (show-ova): Virtuelno neograničen
Media server podrška: 50 (svaki različit sadržaj)
Fejdera: 11
DIrektnih DMX portova: 1
Dimenzije: .
    Širina: 260mm
    Dubina: 184mm
    Visina: 50mm
Težina: 2kg