CURV 500® instalacioni zvučnici

Da li ste znali? CURV 500 sistemi modularnog dizajna lako se mogu adaptirati najrazličitijim zahtevima i potrebama fiksnih instalacija. 

 

Za planere, sistem integratore, arhitekte i krajnje korisnike, zahtevi koji se postavljaju za trajno instalirane sisteme povećali su se tokom poslednjih godina. Osim što omogućavaju snažan, jasan i uravnotežen zvuk, zvučnici i druge komponente moraju biti što kompaktniji, elegantniji i fleksibilniji da bi pružili pravo rešenje za svako okruženje. Maksimalna pokrivenost zvukom takođe se mora obezbediti korišćenjem što manje „resursa“. U idealnom slučaju, takođe mora biti moguće proširiti ranije instalirane sisteme da bi se ispunili novi zahtevi bez potrebe za ponovnom instaliranjem sistema.

CURV 500 portabilni sistem od LD Systems-a sa lakoćom ispunjava ove zahteve!

Da li ste znali? CURV 500 se može fleksibilno skalirati. Sistem se sastoji od niza satelita koji su dostupni u dve verzije: simplex ili duplex sateliti. Slično velikim "Line array" sistemima, obe verzije imaju široku horizontalnu i usku vertikalnu disperziju zvuka. Korisnici mogu kombinovati, skalirati i fleksibilno prilagođavati CURV 500 satelite različitim zvučnim zahtevima prema potrebi. Raspon se proteže od diskretnih tačkastih izvora zvuka sa S2 simplex satelitom do zakrivljenih J ili spiralnih nizova.

Jedan od mogućih načina pružanja uravnoteženog zvuka publici je upotreba "J-niza": Dva S2 satelita u području donjeg niza prekrivaju publiku napred, dok dva duplex satelita projektuju zvuk sve do sredine ili zadnje strane prostorije.

Moguće su različite kombinacije u zavisnosti od primene, veličine prostorije i veličine publike:

proizvodi:

https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-s2
https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-d-sat

 

Da li ste znali? CURV 500 je dostupan i za 70/100 V audio sisteme.

U poređenju sa zvučnicima niske impedance, 70/100 V je tehnologija koja je koristi kada su potrebne duže kablovske rute i brojne paralelne veze zvučnika. Sistem CURV 500 omogućava obe instalacije bez promene satelita ili promene načina na koji su raspoređeni. Jedina razlika je SmartLink adapter: CURV 500 SLA za sisteme niske impedance i CURV 500 SLAT za instalacije od 70/100 V.

proizvodi

https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-sla
https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-sla-t

 

Da li ste znali? CURV 500 je podjednako pogodan za muziku i govor.

Planeri i sistemski integratori u crkvama i slilčnim objektima se oslanjaju na CURV 500 sistem zbog njegovih preciznih sposobnosti prenosa glasa i elegantnog, nenametljivog dizajna. Mini "line array" sistem takođe je u stanju da jasno i efikasno reprodukuje muziku i na niskom i na visokom nivou - čak i kada se koristi sa vrlo kompaktnim instalacionim sabvuferom CURV 500 iSUB 10″. 

proizvodi

https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-isub

 

Da li ste znali? CURV 500 opremljen je DSP presetima za gotovo svaku konfiguraciju sistema.

Imati pojačalo koje se može brzo i fleksibilno implementirati je neophodno uz toliko različitih mogućih kombinacija simplex i duplex satelita i subwoofera. CURV 500 iAMP je četvorokanalno instalacijsko pojačalo klase D sa DSP upravljanjem i integrisanom DSP bibliotekom za svaku moguću konfiguraciju CURV 500 sistema. Sve što trebate učiniti je odabrati broj zvučnika koji se koriste i CURV 500 iAMP će izračunati optimalne audio performanse. 

proizvodi:

https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-i-amp

 

Da li ste znali? CURV 500 se može instalirati na više načina.

CURV 500 serija ima odgovarajući nosač dostupan za svaku vrstu instalacije: bilo za pričvršćivanje na zid ili plafon ili za pričvršćivanje na muzičke tribine ili rešetke. Uzmimo za primer CURV WMB L zidne nosače koji mogu da drže do šest satelita S2 ili tri duplex satelita, a okreću se i naginju kako bi ponudili najveći mogući opseg fleksibilnosti za bilo koje okruženje.

proizvodi:

https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-cmb
https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-wmb
https://www.psp.rs/ld-systems-curv-500-wmb-l

 

 
Primena:

 

Ozvučenje za kafiće

Bistroi, kafići, klubovi ili restorani često zahtevaju audio sistem sa višezonskom mogućnošću. Modularni dizajn CURV 500 instalacionog audio sistem omogućava pojedinačne konfiguracije za svaku zonu u rasponu od suptilne pozadinske muzike do nivoa dovoljnog za ozbiljnu žurku, istovremeno održavajući prepoznatljivi kvalitet zvuka u čitavoj instalaciji.

Ozvučenje za konferencije

Pored odlične razumljivosti govora, audio sistemi za konferencije i sastanke moraju isporučiti vrhunsku reprodukciju zvuka za multimedijalne aplikacije. Svojim modularnim dizajnom i elegantnim izgledom, CURV 500 je savršen izbor za sve veličine instalacija - od malih sala za sastanke do velikih višenamenskih prostora.

Ozvučenje za crkve

Audio instalacije za reprodukciju govora poput onih u crkvama, učionicama i amfiteatrima ne zahtevaju sabvufer ekstenziju. IAMP pojačalo iz CURV 500 serije pruža kompenzaciju kašnjenja po kanalu kako bi se osigurala maksimalna razumljivost govora i kvalitet reprodukcije.

 

Kompletnu ponudu proizvoda za instalaciju iz CURV 500 serije možete pogledati na:  https://www.psp.rs/curv-500 

Vodič za instalaciju i konfiguraciju CURV 500 sistema možete pogledati ovde.