Ozvučenje

PSP Elektronik profesionalnom audio opremom snabdeva najzahtevnije korisnike u Srbiji uključujući muzičke produkcije, organizatore festivala, DJ-eve i pozorišta. Nudimo isključivo proizvode brendova kojima veruju profesionalci, a svi su višestruko testirani u najzahtevnijim scenskim uslovima.

Zvučne kutije 2-way i 3-way tipa omogućavaju reprodukciju u punom spektru, sa parom zvučnika od osam ili više inča i manjim zvučnicima visoke frekvencije. U asortimanu su i monitori, sateliti i sabvuferi.

Zahvaljujući svom neupadljivom dizajnu, ugradni zvučnici za zidove i plafon su savršeno rešenje za permanentnu instalaciju u hotele, restorane, bioskope, šoping centre i konferencijske sale.

Profesionalna dvokanalna i četorokanalna audio pojačala sa i bez procesora za instalacije i mobilna ozvučenja. Audio pretpojačavači, pojačala za slušalice

 
 

Audio Miksete sa malim i velikim brojem kanala, mogućnošću korišćenja analognih i digitalnih signala,integrisanim efektima, procesorima, filterima, pojačalima i velikim izborom konekcija.

Nudimo veliki izbor profesionalnih slušalica za muzičare, DJ-eve i audio produkciju. Studijske slušalice, bežične slušalice i in-ear monitoring.

 
 

Mikrofoni i bežični mikrofoni najpoznatijih proizvođača, (SHURE, AKG, Audio Technica, EV, Sennheiser.). Vokalni i shotgun mikrofoni, bas i instrumentalni mikrofoni. Kondenzatorski, kardiodni i superkardiodni. Dodatna oprema.

Uređaji koji nisu primarni deo audio sistema ali se koriste u obradi audio signala, kao što su procesori, kompresori, limiteri, transformatori signala, DI-Box-ovi i druga oprema za podizanje kvaliteta zvuka i sigurnosti sistema. Napajanja za gitarske pedale i efekte

U ovoj sekciji možete pronaći neke od artikala koji su potrebni za svakodnevni rad: potrošnu robu, zamenske i zaštitne delove, pribor za održavanje, čišćenje i estetske dodatke koji daju lični pečat.

Za muzičke studije i produkcije, radio i TV stanice, pozorišta i druge korisnike PSP ELEKTRONIK obezbeđuje širok izbor materijala za akustičnu izolaciju, uključujući pene, ploče, blokove i barijere.