Aviv Park Zrenjanin proslavio svoj 1. rođendan

Imali smo čast da u subotu, 17. septembra, budemo deo organizacije proslave rođendana sa kompletnom tehničkom podrškom na koncertu povodom proslave prvog rođendana Aviv Park centra u Zrenjaninu.

Nova Cameo rasveta i dodatni uređaji, ozvučenje Coda Audio i potpuna tehnička podrška oko postavljanja poznate bine Prolyte dovedene su do perfekcije kako bi Aviv Park proslavio prvi rođendan velikim koncertom našeg poznatog benda „Bajaga & Instruktori“, uz iznenađenja i popuste, a posetioci su pristizali sa svih strana sa željom da uživaju u rođendanskom slavlju i dobrom provodu.

Aviv Park je otvorio je svoja vrata posetiocima u 10 časova koji su željno isčekivali brojne popuste po njihovim omiljenim radnjama, a koje su radile u subotu sve do ponoći.

 

Iz menadžmenta Aviv Arlon kompanije, koja je investitor ovog projekta, istakli su da je za Aviv veliko zadovoljstvo što može da posluje u Zrenjaninu i da je ovaj događaj u subotu upravo i kreiran iz zahvalnosti prema dosadašnjim i budućim posetiocima, kao i da su brojni popusti koji su važili tog dana, bogat dečiji program i veliki, besplatni koncert "Bajage & Instruktora" bio rođendanski poklon za sve njih!

 

Takođe, istakli su da će se i u narednim godinama truditi da građanima Zrenjanina i okoline pruže, osim dobre i povoljne kupovine na jednom mestu, bogat i raznovrstan muzički, zabavni i sportsko-rekreativni program za celu porodicu.

Za PSP Elektronik ovo je bila izuzetna prilika da pokažemo koliko smo vešti u dizajniranju svetla i efekata, kao i u akustici. Jedan od načina da se pošalje snažna poruka i da se demonstrira vrhunska tehnologija, a da se pritom ne skreće pažnja sa muzičara je korišćenje Cameo LED panela. Ovi uređaji mogu raditi kao strob (pogodnije za alternativne žanrove i elektronsku muziku), kao zaslepljivač (izuzetna funkcija, ali ima efekta samo ako se pogodi pravi trenutak) i kao flood/wash svetlo (najvažniji mod koji stalno prati razvoj događanja na sceni). PSP Elektronik je ponosan na klasične LED lampe, kao i na LED barove koji daju lepu dinamiku koncertnom osvetljenju.

Ne zaboravite da se prijavite na naš newsletter i pogledate šta je novo u asortimanu PSP Elektronik-a, a ne zaboravite ni da pogledate kalendar muzičkih nastupa u vašoj okolini – možda se sretnemo na nekom od narednih koncerata!

 

POGLEDAJ SVE VESTI