Cameo prezentuje nove kompaktne AZOR® SP2 i AZOR® W2 roto glave


Cameo otvara novu eru unutar AZOR serije. Već dugi niz godina, visokokvalitetne LED pokretne glave impresioniraju svojom kombinacijom kompaktnosti, svestranosti i visoko efikasnih optičkih sistema. Uz dodatak SP2 Spot Profil i W2 Wash roto glave, Cameo proširuje AZOR porodicu sa dva fleksibilna alata za osvetljenje, za kreativnu upotrebu na malim i srednjim događajima kao što su koncerti, žurke i pozorišta.

 
AZOR® SP2

AZOR SP2 je kompaktna spot profil roto glava zasnovana na LED izvoru svetlosti od 300 W sa svetlosnim fluksom od 13.000 lumena i velikim opsegom zuma od 5° do 50°. U poređenju sa AZOR S2, AZOR SP2 dopunjuje prednosti klasičnog reflektora sa motorizovanim 4-slojnim sistemom okvira (+/- 60° rotirajući), koji omogućava da svetlosni snop bude ograničen, odsečen i fleksibilno usmeren ka ljudima i objektima. Integrisani CMY sistem mešanja boja je dopunjen dodatnim točkom boja sa osam dihroičnih filtera za stvaranje brzih promena boja i podele boja. Na strani efekata, AZOR SP2 ima gobo točak sa sedam rotirajućih goboa, linearni CTO i dve preklapajuće prizme (linearna + kružna). Zahvaljujući podesivoj PWM frekvenciji (650 Hz – 25 kHz), AZOR SP2 je takođe pogodan za fleksibilnu upotrebu u TV i live aplikacijama. Može se kontrolisati preko DMX512, RDM ili bežično preko W-DMX sa opcionim Cameo iDMX stikom.

  


              

POGLEDAJ PROIZVOD

 

 

AZOR® W2


Kompaktni AZOR W2 kombinuje sedam individualno kontrolisanih RGBL LED dioda od 40 W, ukupnu snagu od 3.600 lumena i opseg zuma od 4° do 50° za klasični wash izgled – i više! Posebna karakteristika AZOR W2 je efekat pomračenja koji je dobro sakriven. Iza tamnog filtera nalaze se četiri segmentna SMD LED-a koji se pojedinačno mogu kontrolisati, koji stvaraju fascinantne stroboskopske i pikselne efekte i enormno proširuju opseg primene svetla. Kao i AZOR SP2, AZOR W2 je takođe pogodan za upotrebu sa kamerama zahvaljujući svojoj podesivoj PWM frekvenciji (650 Hz – 25 kHz) i omogućava prikaz LED dioda na slici bez treperenja. Pored DMX512 i RDM, AZOR W2 se takođe može kontrolisati bežično pomoću opcionog iDMX stika.

 


              

POGLEDAJ PROIZVOD

 

 

POGLEDAJ SVE VESTI