Gravity – novi brend na tržištu i u ponudi PSP Elektronika

Kompanija Adam Hall odavno je poznata kupcima PSP Elektronika zbog svojih čuvenih "hardware" elemenata za izradu kejsova, rekova, zvučnih kutija itd, a u novije vreme i po Cameo osvetljenju i svetlosnim efektima, Defender zaštiti za kablove, Palmer i LD Systems uređajima i zvučnicima, kao i Gaffa trakama.  Adam Hall, pored ponude svojih stativa, nudi proizvode brenda König & Meyer, koji je etabliran kao standard za visokokvalitetna postolja za mikrofone, zvučnike i instrumente, čiji se proizvodi takođe mogu naći u ponudi PSP Elektronika. Ipak, u Adam Hall-u su videli mogućnost, da uz visok kvalitet, moderan dizajn i pristupačnu cenu, predstave proizvode njihovog novog brenda čije je ime Gravity, nudeći kupcima veći izbor i približavajući im nove trendove.

Gravity nosači nisu ništa manje pouzdani od onih iz K&M linije. U mnogim slučajevima Gravity proizvodi su čak i slične cene kao K&M proizvodi, ali je razlika u modernom dizajnu Gravity modela, dok je K&M ponuda nešto klasičnija. I sa ovom linijom proizvoda Adam Hall nastavlja tradiciju kreiranja nove ponude u skladu sa konkretnim zahtevima muzičara i tehničara – brojni novi proizvodi osmišljavaju se direktno na osnovu anketiranja korisnika ranijih proizvoda na temu šta bi želeli da koriste u budućnosti.

Lansiranju brenda Gravity u drugoj polovini 2015. godine prethodila je čak dvogodišnja priprema, kako bi brend bio kompletan odmah po predstavljanjju potencijalnim kupcima.  Angažovani su poznati dizajneri, a rezultat je skoro 100 proizovda u inicijalnoj ponudi. Gravity proizvodi žele da se nametnu na tržištu robusnom konstrukcijom i inovativnim dizajnom, demonstrirajući kupcima da ne moraju da se drže starih i prevaziđenih tipova nosača, kakvi se prodaju već decenijama. Svi nosači su konstrukcijski od visokokvalitetne ABS plastike novom 2K molding tehnikom, dok su konektori od livenog cinka. Odmah po pojavi na tržištu (2016) Gravity mikrofonski stalci osvojili su IF DESIGN AWARD, prestižnu nagradu za industrijski dizajn, koja se dodeljuje već 60 godina. Iste godine Adam Hall osvojio je IF nagrade i za tri LD Systems proizvoda, koji se takođe nalaze u asortimanu PSP Elektronik-a: MAUI S i CURV 500 portabl zvučnike, ako i za VIBZ miksete.

Tokom narednih meseci PSP Elektronik postpeno će proširivati gamu Gravity protivoda koji su dostupni direktno na sajtu i u maloprodaji, dok se svi ostali proizvodi mogu odmah naručiti, uz dostavu iz Nemačke koja ne oduzima više od 10-tak dana. Naručivanje Gravity proizvoda posredstvom PSP Elektronika je brže i  povoljnije od direktnog poručivanja sa Adam Hall sajta, uz daleko lakšu reklamaciju i bržu podršku, a sve to posebno važi ako poručujete više proizvoda.

Gravity nudi nekoliko grupa proizvoda:

- Stalci za zvučnike. Preko 20 modela sa tripod ili okruglom osnovom, stonih i podnih, sa podešavanjem na jednom ili dva mesta, u više dužina;

- Dodaci za stalke koji se mogu montirati na Gravity modele ili na druge tipove stalaka, uključujući nosače za mikrofone, tacne, nosače za monitore i druge. Nosači monitora jedinstveni su po tome što mogu biti i dupli, uz podešavanje po sve tri ose;

- Nosači za zvučnike, dostupni pojedinačno ili u setovima, uključujući i nosače bez postolja (koji se montiraju na već postojeća postolja) i sama postolja, sa ili bez točkića;

- Nosači za klavijature, gitare i stalci za note;

- Veliki izbor adaptera za produžavanje i podešavanje stalaka, dodavanje novih elemenata na stalke i povezivanje na različite površine;

- Jednako veliki izbor dodatne opreme, uključujući prstenove za stalke u nekoliko boja, torbe za mikrofone, USB lampe itd.

Kompletnu gamu Gravity proizvoda možete pronaći na Adam Hall sajtu, jednostavnim unošenjem termina "gravity" u polje za pretragu (link), dok sve artikle koji se već nalaze u našoj radnji možete pogledati ovde.

POGLEDAJ SVE VESTI