Kompletna gama brenda LD SYSTEMS u našoj ponudi

Karakteristika svih LD SYSTEMS proizvoda je odličan kvalitet po više nego povoljnim cenama, čak toliko povoljnim da se i amaterima pruža mogućnost da nabave profesionalnu opremu bez muke. Pogledajmo ukratko šta LD SYSTEMS nudi:

Prvo, tu je jedna od najkompletnijih ponuda prenosnog razglasa nove generacije. Ovi sistemi su dovoljno snažni i kvalitetni da mogu da se nose kao portabilno ozvučenje sa lokacije na lokaciju u malom automobilu ili čak ručno. Izvođačima koji često rade bez posebne tehničke podrške, kao što su ulični svirači ili DJ-evi u kafićima, ovi sistemi pružaju veliku slobodu u osmišljavanju nastupa, a dva tipa mobilnih ozvučenja su DAVE serija u standardnoj 2.1 konfiguraciji i originalna MAUI serija u formi stuba, što omogućava pravilno rasipanje zvuka kao kod koncertnih line array sistema.

Poseban tip razglasa i ujedno najoriginalnija serija LD SYSTEMS proizvoda su sistemi za razglas napajani baterijom. Reč je o integrisanoj bateriji velike snage koja omogućava preko pet sati rada, što je dovoljno za kompletnu probu i nastup. Kako ovi ultraportabilni razglasi ne bi nikada izneverili vlasnika, ugrađene su sve potrebne konekcije, od standardnih žičnih do BT i Wi-Fi, zajedno sa USB i slotom za SD karticu. ROADBOY je serija najmanjih uređaja ovog tipa, ROADMAN su nešto veće i kompleksnije, a kruna ponude su ROADJACK uređaji, koji sadrže i miksetu. Deo modela dolazi i sa bežičnim mikrofonom.

Naročito velika kompeticija na tržištu vlada kada je reč o zvučnicima (zvučnim kutijama) prečnika drajvera od 8 do 15 inča, koji se koriste kao glavno ozvučenje u klubovima, kafićima, pozorištima i drugim objektima gde je potrebno kvalitetno fiksirano ozvučenje. LD SYSTEMS izdvaja se u ovom segmentu po veoma bogatoj ponudi, koja uključuje zvučnike snage od 80 do 800 vati sa najkvalitetnijim komponentama, aktivne i pasivne, pri čemu se nude i specifični modeli poput onih sa digitalnim procesorom ili sa Mp3 plejerom. Ponudu zaokružuju monitori za binu, kao i veoma praktični mali zvučnici znatne snage, promera svega 6.5 inča.

Redni zvučnici tj. line array, namenjeni prvenstveno koncertima, nemaju tako veliko tržište kao standardni modeli, ali po serijama LA zučnika prepoznaje se "ozbiljnost" kompanije koja želi da se pozicionira u pro audio svetu. LD SYSTEMS nudi ove zvučnike u dve veličine – u modulu sa dva zvučnika od četiri inča i u modulu od dva zvučnika od osam inča. Manji model je posebno insteresantan jer pruža fantastične mogućnosti za koncerte srednje veličine, poput onih na trgovima i u baštama, gde nema potrebe a često ni mogućnosti da se instalira sa svake strane poviše velikih LA modula ali je ipak potreban visokokvalitetan zvuk koji će se daleko čuti. Ponudu upotpunjavaju vuferi i kontroleri za LA zvučnike.

Dobar način da oprobate LD SYSTEMS proizvode jeste da dodate svom ozvučenju sabvufer, jer sabvuferi su upravo jedna od specijalnosti ovog brenda. U ponudi su aktivni i pasivni modeli snage do 1600W i 133 dB, od najsavremenijih kompozitnih materijala, kao i od drveta. Povezivanje je moguće sa bilo kojim sistemom zvučnika putem XLR konektora, a sabvuferi su, kao i svi LD SYSTEMS proizvodi, koncipirani tako da omogućavaju lak transport i jednostavno nošenje u rukama. I u ovom segmentu možete pronaći uređaje malih dimenzija koje možete poneti na nastup bilo gde (2x8 inča ili 10 inča), dok su ostali modeli uobičajenih dimentzija (12, 15 i 18 inča).

Ne treba zaboraviti ni LD SYSTEMS mikrofone namenjene korišćenju u studijskim uslovima i za žive nastupe. Počevši od najraširenihig dinamičkih vokalnih mikrofona (uključujući vintadž modele Memfis tipa), preko instrumentalnih, do setova mikrofona i kompleta za kućno snimanje, LD SYSTEMS ima sve najtraženije tipove žičnih mikrofona, uz korisne dodatke kao što su filteri i više tipova stalaka. Ipak, ovaj brend najpoznatiji je po svojoj ponudi bežičnih mikrofona. Kupci mogu birati između čak 60 kompleta, koji u osnovi imaju oko 20 različitih tipova mikrofona. Sa sigurnošću možemo reći da, kakav god da vam je bežični mikrofon sa pratećom opremom potreban, postoji rešenje u LD SYSTEMS asortimanu.

PSP Elektronik može za vas naručiti direktno od kompanije LD SYSTEMS, po najboljim cenama, i druge proizvode ovog brenda, uključujući miksete, instalirano ozvučenje i pojačala, pri čemu je rok za dostavu bilo kog proizvoda koji želite sa sajta proizvođača samo sedam dana! Deo proizvoda koji su najtraženiji na svakom tržištu, kao što su PA sistemi, nabavićemo tokom leta 2015. i izložiti u našem centru u Novom Sadu, tako da možete na licu mesta pogledati i kupiti artikle.

POGLEDAJ SVE VESTI