Noć dobre kupovine i dobre muzike u Zemunu

Grazia Shopping Night, manifestacija koja je dostigla veliku popularnost i sada se održava nekoliko puta godišnje u više gradova Srbije, ovog 11. jula bila je zaista spektakularna, kako zbog nove lokacije – Zemun parka, tako i zbog prateće muzičke ponude u vidu potpunog koncertnog doživljaja uz Lexington bend. PSP Elektronik bio je zadužen za kompletno tehničko izvođenje, od bine, preko svetla i zvuka, do mikserske kontrole živog nastupa. Događaj je bio izuzetno dobro posećen i možemo reći da atmosfera nije nipočemu zaostajala za koncertima na koje publika dolazi isključivo zbog muzike.

Ovaj tip manifestacija, kao što se vidi iz naslova pređašnjih vesti o našem radu, postaje sve masovniji, jer kupci danas daleko više prate sajtove koji najavljuju akcijska sniženja kao što je Grazia Shopping Night, a i zbog toga što su organizatori zaključili da će događaj biti još posećeniji (i više će se robe prodati) ako se organizuje i besplatan koncert. Retail parkovi poseduju prednost u odnosu na standardne šoping centre jer imaju sve uslove za organizaciju koncerta na otvorenom, i gotovo je sigurno da mnogi posetioci koji ne bi došli samo na veče sniženih cena ili samo na koncert ipak dolaze kada im se to ponudi u paketu.

Za PSP Elektronik ovaj trend je veoma pozitivan, jer su koncerti na otvorenom naša specijalnost, a češća organizacija koncerata van festivala i sličnih uigranih muzičkih događaja budi sve veće interesovanje za iznajmljivanje tehnike za koncerte. PSP Elektronik ima potpuniju ponudu kada je u pitanju tehnika za koncerte, i sve što je potrebno za organizaciju koncerta, uključujući montažu i rukovanje tehnikom.

Pored bine na kojoj su nastupali DJ Kiki i Lexington bend, montirali smo i drugu binu na kojoj su nastupali dečiji animatori. U magacinu PSP Elektronika nalazi se dovoljno binskih elemenata da se podigne nekoliko objekata, tako da je jedina granica pri iznajmljivanju opreme za koncerte mašta organizatora. Kada je u pitanju Grazia Shopping Night, naredni događaj planiran je za septembar, tako da se nadamo nastavku uspešne saradnje.

POGLEDAJ SVE VESTI