Novo u ponudi – oprema za bine Admiral

admiralstage

 

Za razliku od kompanije Prolyte, čije proizvode PSP Elektronik dugo i uspešno distribuira, Admiral ne proizvodi velike konstrukcije, krovove i trasove za bine, ali proizvodi sve drugo što je potrebno za pripremu scenskih nastupa. To je upravo i razlog zašto mnogi kupci širom sveta biraju Admiral, jer većina već poseduje bine i konstrukcije, ali su im potrebni modularni dodaci koji će pomoći da se sve poveže i da se na konstrukcije dodaju svetla, efekti i druga oprema.

 

Kompanija Admiral osnovana je 1986. godine, a bazirana je u gradu Enschede na holandsko-nemačkoj granici. Reč je o idealnoj poziciji za proizvodnju bilo kog tipa, jer prvoklasna mreža puteva garantuje da će roba brzo biti na bilo kom odredištu. Odlična logistika iz ovog dela EU garantuje brzu isporuku svake pošiljke, dok sama kompanija ima velike zalihe svih proizvoda, što takođe smanjuje čekanje. U naše skladište već su stigli neki od najtraženijih proizvoda, kao što su vođice za kablove, stege i druga široko korišćena oprema, koju je moguće odmah podići ili poslati na adresu kupca.

Modularno, praktično, povoljno

 

Admiral proizvode posebno cene majstori za svetlo, jer modularni setovi za kačenje opreme na konstrukcije podrazumevaju najrazličitije konfiguracije, i to ne samo viseće, već i podne. Svi koji rade sa svetlom i sa mnoštvom kablova koji se postavljaju na horizontalne i vertikalne konstrukcije, zahvalni su kompaniji Admiral na originalnim Snake vođicama za kablove. Ove vođice su potpuno modularne i mogu se postaviti najkraćim mogućim putem, tako da dužina kabla na opremi ili oblik konstrukcije više ne predstavljaju problem.

 

Sajle, klamfe i kuke nisu toliko originalne kao drugi proizvodi, ali je reč o veoma pouzdanim elementima sa TUV sertifikatom, što je kod ovog tipa opreme i najvažnije. Ono što jeste originalno međutim je Qwiqr klizna spojnica za brzo montiranje kuki i klamfi na uređaje. Cene spojnica i drugih ključnih elemenata za bine su veoma pristupačne, što čini brend Admiral logičnim izborom uvek kada treba zamentiti dotrajali materijal za montažu konstrukcija ili kada se nabavlja nova oprema.

Preporuka firmama za iznajmljivanje bina i opreme za koncerte

 

Naše kolege koje rentiraju opremu za koncerte svakako će biti zainteresovani za nove Admiral proizvode, a naročito za veliki asortiman artikala za transport binske opreme. Oprema za transport ne podrazumeva samo točkiće, već kompletna open-frame kućišta, pomoću kojih je moguće lako transportovati tras, binske table, rasvetu i drugu opremu.

 

Osim elemenata koji se postavljaju na konstrukcije, trasove i šine u zatvorenim objektima, Admiral nudi i veliki izbor dodatne opreme za sam stage. Tu se ubrajaju točkovi za rajzer, rampe i delovi za rampe, vintage rasvetna tela i drugi proizvodi. Za bine namenjene za sajmove, modne revije i druge događaje gde je akcenat na estetici, Admiral nudi veoma kvalitetna platna za oblaganje bine (molton roll), koja za veoma kratko vreme transformišu vašu običnu binu u elegantnu pozornicu ili pistu.

 

Preko 100 artikala iz Admiral asortimana već se nalazi na našem sajtu, dok bilo koji artikal koji niste uspeli da pronađete kod nas, možete potražiti na zvaničnoj Admiral stranici.

 

POGLEDAJ SVE VESTI