Palmer RIVER serija - savršen zvuk uz DI Box, line izolatore i druge audio uređaje

 


River serija predstavlja vrhunac Palmerove posvećenosti isporuci izuzetnih audio alata. To je harmonična mešavina čistog, visokokvalitetnog zvuka, robusnog i pouzdanog dizajna i promišljenih karakteristika lakih za korišćenje. RIVER serija nosi vaš zvuk prirodno i snažno u srca vaših slušalaca. 

Zasnovani na prepoznatljivom i ujednačenom dizajnu, svi proizvodi serije Palmer River su napravljeni od čvrstog aluminijuma i imaju robusnu čeličnu prednju ploču koja osigurava pouzdanost kroz godine svakodnevne upotrebe u teškim uslovima na sceni i u studiju. Svi uređaji dolaze sa standardnom Palmer 5-godišnjom garancijom, koju brend nudi na sve svoje proizvode.

DI BOX 

              

 

Line Isolation Box 

                            


Merge & Split Box

              


Guitar Box 

              


Čvrst i izdržljiv novi dizajn 

 



Znamo da zahtevi bine i studija zahtevaju opremu koja nije samo visokih performansi, već je i robusna i izdržljiva. River serija predstavlja novu filozofiju dizajna koja kombinuje formu i funkciju za kreiranje audio alata koji su podjednako robusni koliko i zapanjujući. Ove jedinice su napravljene da traju, sa robusnom metalnom šasijom i ojačanim konektorima. Isprobali smo ih u najtežim uslovima, tako da možete računati na River Series da će isporučiti, svirku za svirkom, sesiju za sesijom, godinu za godinom.

 



Oznake koje se mogu ponovo pisati


U svetu profesionalnog zvuka, organizacija je kralj. Pogrešno postavljena ili pogrešno povezana oprema može pretvoriti besprekornu izvedbu u nezaboravnu katastrofu. Zato River serija uvodi inovativnu karakteristiku: etikete za turneje koje se mogu ponovo pisati. Ove zgodne nalepnice označene bojama omogućavaju vam da prilagodite svoje di-boksove, izolatore linija, splitere i mergere, obezbeđujući da je svaki komad na pravom mestu, svaki put bilo da se nalazi u užurbanoj bekstejdž zoni rok koncerta ili u zamršenoj mreži kablova u studiju za snimanje .

 

POGLEDAJ SVE VESTI