Sixty82 lansira TPM29S - redizajnirani Truss najvišeg kvaliteta

 

Predstavljanjem TPM29S, prvog proizvoda u novoj TPM seriji, Sixty82 je ponovo izumeo najpopularniji tip truss-a u industriji, M29S kvadratni truss, kako bi krajnjem korisniku isporučio novi proizvod sa mnoštvom dodatnih prednosti.

TPM29S je do 25% jači od sličnih kvadratnih truss-ova što mu omogućava da izdrži i najzahtevnije uslove.
Poboljšani dizajn dijagonalnih podupirača pomaže da se poveća snaga i stabilnost rešetkastog sistema, dok novi optimizovani oblik i dimenzije pružaju bolju podršku kako bi se izdržale veće sile.

Ekstrudirani krajnji okviri omogućavaju TPM rešetkama da izdrže veće opterećenje bez deformisanja. Proces ekstruzije obezbeđuje precizan i ujednačen oblik koji je 100% kvadrat sa savršenim pristajanjem, smanjujući rizik od greške usled loših spojeva. Ekstrudirani krajnji okvir takođe čini TPM29S otpornim na odbijanje i udarce.

Uklanjanje krajnje dijagonale u novom dizajnu omogućava bolje iskorišteno skladištenje i lako postavljanje svetla unutar rešetke bez ometanja izlazne svetlosti.
Novi klin dizajniran za ovu seriju napravljen od jače legure i dodaje dodatno poboljšanje jačini TPM serije.


Glavna karakteristika TPM29S je da je potpuno kompatibilan/zamenljiv sa trenutnom serijom M29 i može se neprimetno integrisati u bilo koje podešavanje serije M29. U slučajevima kada se koriste oba tipa truss-a, korisnici mogu jednostavno koristiti tabele opterećenja M29 rešetke za siguran i pouzdan rad.

Sixty82 je veoma ponosan što može da kaže da je ceo proces dizajna TPM serije, robotskog pogona i integracije sistema u potpunosti sproveden od strane njihovog tima.

„Uzeli smo holistički pristup unapređenju celog proizvodnog procesa, ne samo primenom napredne robotske tehnologije, već i prilagođavanjem dizajna truss-a kako bi se što savršenije uklopio u proces robotizacije“, kaže Fokko Smeding iz Sixty82. „Ovaj jedinstveni pristup nam je omogućio da postignemo maksimalan učinak uz najkraće vreme isporuke proizvoda vrhunskog kvaliteta.”

TPM serija traseva je savršeno rešenje za sve koji žele da prošire svoju M29 seriju i iskoriste najnovije inovacije u tehnologiji. TPM29S kvadratni truss je prvi u seriji koji je objavljen, a uskoro slede i "ladder" i trouglasti truss. Kontaktirajte nas za više informacija.

POGLEDAJ PROIZVODE

 

 

Glavne karakteristike:

• Do 25% jači
• Otporan na udarce
• 100% kompatibilan sa M29 serijom
• Savršeno se uklapa
• 100% kvadrat
• Bolje skladištenje i lakša postavka svetla
• Kratko vreme isporuke
• Konstantno visok kvalitet
• Proizvedeno u Holandiji
• Patentirano


Za više informacija o TPM seriji truss-a, posetite www.sixty82.nl/tpm

 

POGLEDAJ SVE VESTI