ChamSys MagicQ 2 Universe DMX Interf.

vUSB interfejs za dobijanje 2 direktna DMX izlaza

Brend: ChamSys

Šifra: CHS-0300-0004

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

ChamSys MagicQ 2 Universe DMX Interface

Uređaj za dobijanje 2 direktna DMX izlaza preko USB-a, dongla.

MagicQ Two Universe DMX Interface je uređaj koji služi za dobijanje 2 nezavisna DMX izlaza preko USB-a. Jednostavno se poveže sa računarom preko USB-a i obezbeđuje 2 univerzuma. Napaja se preko USB-a ali postoji i opcija 12V napajanja u slučaju da USB port nema dovoljno visok napon. Takođe, može se koristiti sa MagicQ konzolama radi pružanja dodatnih DMX izlaza. Poseduje ugrađeni DMX procesor.

MagicQ Two Universe DMX Interface otključava zaključane mogućnosti MagicQ softvera kao što su full screen Execute Window, iOS/Android remote, remote control a takođe i uklanja "Demo Mode" natpis.

MagicQ softver

MagicQ softver nudi moćnu kontrolu rasvete sa mnoštvom funkcija na koje se dizajneri svetla moraju osloniti, kao što su puna vizuelizacija osvetljenja, mapiranje piksela i reprodukcija HD medija na do 8 različitih slojeva. Projektovan je tako da su sve funkcije integrisane kako bi se postigao pojednostavljen tok rada, ušteda vremena i skraćen period upoznavanja i učenja samog softvera.

Savremena rasveta sastoji se od kompleksnih uređaja, često sa mnogo pokretnih delova. Za konzolu koja kontroliše sve ove parametre nije dovoljno samo mnogo snage. Neophodno je da ima pametne tehnike uštede rada koje olakšavaju posao programera i čine uspešan šou ponovljivim.

MagicQ softver radi na čitavom asortimanu MagicQ konzola i takođe je besplatan za upotrebu na Windows, Mac i Linux računarima sa do 64 univerzuma na raspolaganju.Za download softvera kliknite OVDE.

Broj univerzuma: 64
Broj kanala: 32768
Broj uređaja: Up to 32768
Cue-ovi: 5000
Cue Stack-ovi: 2000
Palete: 3096
Grupe: 5000
Media Server podrška: 50 (each different content)

DMX izlazi: 2
USB Portovi: 1
Ulaz za DC napajanje: Y (koristi se kod USB-a sa nedovoljnim napajanjem)

Širina: 130mm
Dubina: 81mm
Visina: 48mm
Težina: 0.25kg

Slični proizvodi

Drugi trenutno gledaju