ChamSys MagicQ PC Wing Compact

PC Wing USB kontroler za upravljanje svetlom preko DMX protokola

Brend: ChamSys

Šifra: CHS-0200-0015

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Artikal više nije u ponudi

Cena rentiranja: 45.00 EUR/dan

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Kontrola za DMX rasvetu ChamSys MagicQ PC Wing Compact

USB kontroler za upravljanje svetlom (dongla). 10 Playback-ova, 2 DMX univerzuma.


MagicQ PC Wing Compact
je ekstremno moćni USB kontroler koji se povezuje na računar, a u cilju lakše kontrole rasvete, videa i LED-a preko MagicQ PC Softvera. Navedeni softver radi pod Windows, Linux ili OSX platfomama. Softver je besplatan i svih 64 univerzuma su slobodni za korišćenje.

PC Wing Compact je srednji u MagicQ Wing seriji. On omogućava napredno programiranje i reprodukciju šoua preko fadera, tastera i rotirajućih enkodera. MagicQ PC Wing Compack omogućava lak pristup i promenu parametara preko svojih 8 enkodera, 12 federa i kontrolnih tastera. Na zadnjoj strani poseduje 2 direktna DMX izlaza koji se mogu dodeliti bilo kom univerzumu.

Poboljšanja u odnosu na MagicQ PC Wing (stariji model) su: ekstra tasteri za "Previous Page", "Group" i 4 tastera za "layout/macro". Takođe Compact verzija je uža od predhodne, i zadovoljava kriterijume ručnog prtljaga. Poboljšanja se ogledaju i u čevorokanalnom USB habu, ugrađenim napajanjem i dodatim audio ulazom.

MagicQ PC softwer je isti softver koji se koristi u svim MagicQ uređajima, kao u konzolama tako i na računarima bez obzira pod kojom operativnom platformom se koriste, omogućavajući da se šou napravljen na jednom uređaju može koristiti na bilo kom uređaju MagicQ serije. Šou se može preneti putem mreže na drugi MagicQ uređaj ili upotrebom standardnog USB memorijskog stika. Softer poseduje moćni interfejs za kontrolu intiligentne rasvete, medija servera i poseduje ugrađen "pixel matrix". 

MagicQ PC Wing Compact je i neizmerno moćna PC bazirana konzola kompaktne veličine. Idealna za putujuće dizajnere svetla, a takođe i za upotrebu u pozorištima, klubovima i mestima gde je potrebno vršiti kontrolu svetla, videa i LED-a. Sa moćnim softverom koji ga prati u kombinaciji sa pravim potenciometrima, tasterima, enkoderima i dva direktna DMX izlaza MagicQ PC Wing Compact je najbolje rešenje koje se može naći na tržištu.

 

MagicQ softver

MagicQ softver nudi moćnu kontrolu rasvete sa mnoštvom funkcija na koje se dizajneri svetla moraju osloniti, kao što su puna vizuelizacija osvetljenja, mapiranje piksela i reprodukcija HD medija na do 8 različitih slojeva. Projektovan je tako da su sve funkcije integrisane kako bi se postigao pojednostavljen tok rada, ušteda vremena i skraćen period upoznavanja i učenja samog softvera.

Savremena rasveta sastoji se od kompleksnih uređaja, često sa mnogo pokretnih delova. Za konzolu koja kontroliše sve ove parametre nije dovoljno samo mnogo snage. Neophodno je da ima pametne tehnike uštede rada koje olakšavaju posao programera i čine uspešan šou ponovljivim.

MagicQ softver radi na čitavom asortimanu MagicQ konzola i takođe je besplatan za upotrebu na Windows, Mac i Linux računarima sa do 64 univerzuma na raspolaganju.


Za download softvera kliknite OVDE.

Ovaj uređaj se rentira u koferu kakav je prikazan na fotografiji.

 

Univerzuma: 64
Kanala: 32768
Broj uređaja: 32768
Cue-ova: 5000
Cue stack-ova: 2000
Paleta: 3096
Grupa: 5000
Broj programa (show-ova): Virtuelno neograničen
Media server podrška: 50 (svaki različit sadržaj)
Enkodera: 8
Fejdera: 12
DIrektnih DMX portova: 2
Priključak za spoljni monitor: 5 (4 izlaza, 1 ulaz)
USB portova: 5 (4 izlaza, 1 ulaz)
Audio ulaz: 1 kanal, 3.5mm TRS
Svetlo za konzolu: da, jednobojno
Mrežni napon: 110 - 240V
Dimenzije:  
    Širina: 515 mm
    Dubina: 257 mm
    Visina: 84 mm( napred) / 88mm (nazad)
Težina: 3.6kg