CODA AUDIO D12

Ultra kompaktna 2-sistemska zvučna kutija sa 12"/1.75" koaksijalnim neodimijumskim drajverom za koherentan izvor zvuka.

Brend: CODA AUDIO

Šifra: CA-D12

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Zvučna kutija CODA AUDIO D12

Ultra kompaktna 2-sistemska zvučna kutija sa 12"/1.75" koaksijalnim neodimijumskim drajverom za koherentan izvor zvuka.

D12 je pasivni dvosistemski zvučnički sistem dizajniranim da bez kompromisa isporuči koherentan zvuk u ultra malom pakovanju. 

Kućište sadrži 12" vufer velike snage i koaksijalno prikačen neodimijumski drajver sa špulnom od 44.4 mm. Napredni dizajn poravnava akustične centre transduktora kako bi se postigao izvor zvuka iz jedne tačke. Time se postiže koherentan talas bez "žarišta". Precizna konična usmerenost od 90° osigurava uniformno pokrivanje sa perfektnim vremenskim poravnanjem između komponenti. 

U srcu ove zvučne kutije nalazi se novorazvijeni 12"/1.75" koaksijalni drajver. 12" membranski drajver pokriva frekvencije od 60 do 1300 Hz uz visoku efikasnost i mekan, linearan odziv. Ono što je posebno pametno je dizajn sa tri aluminijumska prstena koji smanjuju intermodulacijsku distorziju, što minimizuje indukcijsku varijaciju dok istovremeno smanjuje termalnu kompresiju. Rezultat je smanjena distorzija i sveukupno bolji kvalitet zvuka, sa dubokim i preciznim basom. Koaksijalno montirani visokotonac poseduje ultra laku 1.75" membranu sa izuzetno brzim odzivom i visokom efikasnošću od 1kHz do 20kHz. 

D12 je dizajniran da radi sa namanjenim CODA Audio DSP pojačalima kao integrisano rešenje za DSP kontrolu, pojačavanje, daljinsku mrežnu kontrolu i dijagnostiku. Ovo integrisano rešenje garantuje optimalne performanse, kao i zaštitu. 

Uz mnoštvo različitih nosača i načina za kačenje, D12 je zaista vrhunsko rešenje za skoro svaku aplikaciju gde se traži manji instalacioni zvučnik visokog kvaliteta.

Tip: 2-sistemski ultra kompaktni dizajn
Namena: Instalacioni
Frekventni opseg: 60 Hz – 20 kHz (-4 dB)
Snaga: 600 W (AES)
Pik snaga: 2400 W
Osetljivost: 98 dB
Maksimalni zvučni pritisak SPL: 132 dB
Disperzija: 90° konična
Niski: 12" vufer
Visoki: 1.75" kompresioni drajver
Skretnica: 1200 pasivna
Nominalna impedansa: 4 Ω
Priključenje: 2x Neutrik™ NL4MP
Vešanje: 10 x M6
Materijal izrade: Šperploča od brezinog drveta
Obloga: Crna farba sa teksturom
Dimenzije (ŠxVxD): 342 x 452 x 425 mm
Neto težina: 19 kg